Resimdeki hırsızı 5 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! Sadece gerçek zekiler hırsızı bulabiliyor!

Resimdeki hırsızı 5 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! Sadece gerçek zekiler hırsızı bulabiliyor!

Bu eğlenceli ve akıllara durgunluk veren optik illüzyon IQ yarışmasına göz atın ve kalabalığın arasında saklanan hırsızı 5 saniye içinde bulmaya çalışın.

Zihniniz ve gözleriniz, vücudunuzun en önemli ve karmaşık organlarından ikisidir. Beyin ve gözler o kadar karmaşıktır ki, bazen onlar bile aldanabilir. Optik illüzyonlar, bu fenomenin arkasındaki ana faktörlerden biridir.

Bazen akıl ve gözler arasında öyle bir uyumsuzluk ortaya çıkar ki, her iki organ da gerçeğin farklı versiyonlarını algılar. Gözleriniz bir görüntü algılar, ancak beyniniz tamamen farklı bir şey görmenizi sağlar.

1-005.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HIRSIZI BULUN

Size bakan bir şeyi tanımlamanızı zorlaştıran optik illüzyonlar var. Bugün, çözmeniz için bu türden heyecan verici bir optik illüzyonumuz var.

Kendinizi zeki ve gözlemci olarak mı düşünüyorsunuz? O zaman öğrenmeye hazırlanın. Bu eğlenceli optik illüzyon IQ mücadelesinde gözlem becerilerinizi test edin ve kalabalığın arasına gizlenmiş hırsızı 5 saniye içinde bulun.

GİZLİ HIRSIZI BULDUN MU?

Yukarıdaki optik yanılsama görüntüsünü dikkatlice gözlemleyin. Hırsızı buldun mu? 5 saniye içinde bulanların ortalamanın üzerinde zekası olduğu iddia ediliyor. Yapabilir misin?

Bulmacalar, bilmeceler ve zeka oyunları, tarih boyunca bir bireyin zekasının bir ölçüsü olarak kullanılmıştır. Ve modern teknoloji ve görsel ortamın ortaya çıkışıyla, zeka oyunları çözmek sadece daha zor hale geliyor. İnsanlar da daha akıllı hale geliyor, ancak günümüzde dahiler bile zeka oyunları çözerken kafalarını kaşımaya bırakılıyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Gizli hırsız resmin sağ alt köşesinde gizlidir. Onu gördün mü? Endişelenme, yalnız değilsin. Birçok insan optik illüzyonlarda başarısız olur. Ama bu zeki olmadıkları anlamına gelmez. Bu, optik illüzyonları çözmede iyi olmadıkları anlamına gelebilir. Bunlar sadece eğlenceli egzersizlerdir ve ciddiye alınmamaları gerekir. Keyfini çıkarın ve paylaşın.

2-006.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN