Resimdeki kartalı kimse göremiyor! Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler resimde gizlenen kartalı bulabiliyor!

Resimdeki kartalı kimse göremiyor! Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler resimde gizlenen kartalı bulabiliyor!

Kartallar belki de en zeki varlıklardan biridir. En parlak vizyonlara sahipler. Peki senin görüşün, gizli kartalı bulacak kadar güçlü mü? Resimdeki gizli kartalı 10 saniyede bulabilir misin?

Kartallar şüphesiz akıllı varlıklardır. Avlarına karşı çok güçlü bir vizyonları vardır ve avlarını yakalayana kadar umutlarını kaybetmezler veya çaba göstermekten vazgeçmezler. Dahası, kendilerine aşırı derecede güvenen varlıklardır ve ellerinden gelenin en iyisini yapmadan savaş alanını asla terk etmezler. Bu korkusuz varlıklar, okullarda küçük çocuklara öğretilen birçok ahlaki hikayenin ana kahramanlarıdır.

Kartallar gerçekten harika yaratıklar. Saklı kartalı bulacak kadar akıllı mısın?

kapak-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KARTALI 10 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Kurallar oldukça basit. Gizli kartalı en fazla 10 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Telefonunuzda 10 saniyelik bir zamanlayıcı ayarlamanız yeterlidir. Şimdi, kendinizi hazır hissettiğiniz anda zamanlayıcıyı başlata basın. Başlayalım!

İlk olarak resme dikkatlice bakın ve bu güzel manzaranın içine gizlenmiş kartalı bulmaya çalışın. Kartal nerede uçuyor?

KARTAL NEREDE SAKLANIYOR?

Bu optik illüzyon meydan okuması, manzaranın içinde saklanan bir kartalı 10 saniye içinde bulmakla ilgilidir.

Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi ve zekanızı teste tabi tutmanın harika bir yoludur. Zekanızı test etmenin basit bir yolu olduğu düşünülse de bunu yapmanın tek yolu bu değildir.

IQ seviyelerinizin ne olduğunu gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Bu optik illüzyon yarışması, gözlem becerilerinizi ve ayrıntılara verdiğiniz önemi anlamak için tasarlanmış bir testtir. Kartalı gördün mü?
Acele et, zaman bitiyor.

Süre doldu. Kaçınız gizli kartalı gördü? Cevap için aşağıdaki resme bir göz atın.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN