Resimdeki köpeği kimse göremiyor! Yalnızca IQ'su 160'ın üstünde olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Resimdeki köpeği kimse göremiyor! Yalnızca IQ'su 160'ın üstünde olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Bu optik illüzyon resminde arazide kamufle edilmiş bir köpek var. Bu akıllara durgunluk veren resimli bulmacada köpeği görerek kendinizi test edin.

Optik illüzyonlar, beynimizin gerçeklikten farklı bir şey algıladığı görsel olgulardır. Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için bizi kandırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler.

Optik yanılsama resimleri genellikle üçgenler, daireler, kareler, dikdörtgenler vb. gibi basit şekiller kullanılarak oluşturulur. Daha sonra bu şekiller, yanılsamayı oluşturmak için çeşitli şekillerde düzenlenir.

Amaç, gerçekte orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi görmektir. Aklınızı başınızdan alacak zorlu bir mücadeleye hazır mısınız? Hadi gidelim!

1-015.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Bu optik yanılsama görüntüsünde çorak bir alan görebilirsiniz. Sahanın arkasında yemyeşil ağaçlar var. Ayrıca alanda gizli bir doggo var.

Sizin için zorluk, bu görüntüde saklanan köpeği 11 saniye içinde bulmaya çalışmaktır. Zamanın şimdi başlıyor. Gizli köpeği gördün mü? Değilse, size bir ipucu vermemize izin verin.

Optik illüzyon ipucu: Köpeğin gözleri için etrafa bakmayı deneyin. Şimdi, köpeği buldun mu?

GİZLİ KÖPEĞİ GÖRDÜN MÜ?

Optik illüzyonlar, beyni bir şeyi gerçekte olduğundan farklı algılaması için kandıran görsel olgulardır. Bu illüzyonlar, hareket ediyor veya şekil değiştiriyor gibi görünen basit modellerden fizik yasalarına meydan okuyormuş gibi görünen daha karmaşık görüntülere kadar pek çok biçim alabilir. Hem merak uyandırıcı hem de kafa karıştırıcı olabilirler, bu da onları bilim adamları için popüler bir çalışma konusu ve her yaştan insanın eğlenmesi için eğlenceli bir yapboz haline getirir.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Bazılarınız şimdiye kadar gizli köpeği bulmuş olabilir. Ancak, bu görüntüde saklanan köpeği bulamayan birkaç kişi de olabilir. Gizli köpeği görmek için aşağı kaydırın.

2-006.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN