Rıza Baba arka sokaklarda genç sevgiliyle sobelendi! 37 yıllık evliydi

Rıza Baba arka sokaklarda genç sevgiliyle sobelendi! 37 yıllık evliydi

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterine hayat veren ve ani bir kararla ayrılan Zafer Ergin, herkesi şaşırtan bir olayla gündeme geldi. 37 yıllık evli Ergin, eşini aldatırken yakalandı. Genç sevgilisi gören "Yazıklar olsun Rıza Baba" yorumları yaptı.

17 yıldır Arka Sokaklar dizisi ile ekranlara gelen Zafer Ergin, dizinden geçtiğimiz günlerde ayrılma kararı almıştı. Arka Sokaklar'a veda eden Rıza Baba, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Yanında genç sevgilisi ile yakalanan usta oyuncunun 37 yıldır evli olduğu biliniyor...

rizababa-001.jpg

RIZA BABA'DAN BEKLENMEYEN HAREKET! GENÇ SEVGİLİSİYLE...

Binnaz Ergin ile 37 yıllık bir evlilik yürüten Zafer Ergin, kendisinden 30 yaş küçük olduğu öğrenilen bir kadınla yakalandı.

riza-babaa.jpg

Snob Magazin'in haberine göre; Nişantaşı'nda yanındaki kadın arkadaşıyla görüntülenen 81 yaşındaki ünlü oyuncu, "Bana adres sordu sadece... Tanımıyorum" yanıtını verdi.

yakala-ndi.jpg

BAŞKA SOKAKTA YAKALANDI

Ünlü ismin tanımadığını iddia ettiği arkadaşıyla başka bir sokakta tekrar görüntülenmesi, aldattığına yönelik iddiaları ise güçlendirdi.

esi.jpg

Ünlü ismin tanınmamak için giydiği kıyafet ise dikkat çekti.

arkasokaklar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN