Rüyada armut görmenin tabiri | Rüyada armut görmek ne anlama geliyor?

Rüyada armut görmenin tabiri | Rüyada armut görmek ne anlama geliyor?

Rüyada armut görmek, kişinin sahip olacağı mülk, kısmet ve zenginliğe işaret eder. Rüyasına armut gören kişi, mutlu ve sevinçli günler yaşar. Genellikle olumlu anlamlar taşıyan rüyada armut görmekle ilgili ayrıntılar karar.com’da…

Rüyada armut görmek, bolluk, bereket ve huzurlu günleri temsil eder. Rüyada armut yediğini görmek, armut ısırdığını görmek, kurtlu armut yediğini görmek ise, farklı anlamlar taşır. Haberimizde, rüyadaki armutla ilgili farklı rüya tabirlerini bir araya getirdik…


RÜYADA ARMUT GÖRMEK NE DEMEK?


Rüyada armut görmek, genellikle servetteki artışa işaret eder. Rüyasında armut gören kişinin kazancı artar, bolluk bereket ve huzur içinde bir yaşam sürer. Hasta olan rüya sahibi sıhhat bulur, bekar ise evlenir, evli ise, vatana millete hayırlı bir çocuğa sahip olur.


Rüyada armut görmek, bazı rüya tabirlerinde ise, rüya sahibinin etrafında art niyetli ve ona kötülük yapmak için fırsat bekleyen kişilerin olduğuna rüya sahibinin bu kişilerin şerrinden ancak ailesinden yardım alarak korunabileceğine delalet eder.

ARMUT YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada armut yediğini görmek, olumlu bir şekilde yorumlanmaz. Rüya sahibinin karşı karşıya kalacağı sağlık problemlerine işaret eder. Aynı zamanda bu rüya, haram karışmış kazanca delalet eder.

19-12/05/armutt.jpg
ARMUT ISIRDIĞINI GÖRMEK


Rüyada armut ısırdığını görmek, rüya sahibinin hem eğitim hem de çalışma hayatında bazı problemlerle karşılaşacağı anlamını taşır. Bu rüya kişinin ne zorlukla karşılaşırsa karşılaşsın, bunları aşacak güce sahip olacaktır bu nedenle kendisine güvenmesi gerekmektedir.


KURTLU ARMUT YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kurtlu armut yediğini görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır.
Rüya sahibinin elindekilerin kıymetini bilmesini gerektirecek olaylar yaşayacağına delalet eder. Bununla birlikte bu rüya, kişinin yaşamında zorluklarla dolu bir döneme gireceğine, ailesinden aldığı yardımlarla bu günleri atlatacağına işaret eder.


ARMUT TOPLADIĞINI GÖRMEK


Rüyada armut topladığını görmek, rüya sahibinin büyük bir mal elde edeceği şeklinde yorumlanır. Rüyasında armut topladığını gören kişi, bir işten büyük bir pay alır. Aynı zamanda kişi, kendine hayır getirecek bir işe imza atar.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN