Rüyada dağ görmek ne anlama geliyor? Rüyada dağ görmenin tabiri

Rüyada dağ görmek ne anlama geliyor? Rüyada dağ görmenin tabiri

Rüyada dağ görmek, güç ve kudret sahibi olmaya, insanlar arasında sözünün dinlenmeye delalet eder. Görülme şeklinde göre pek çok farklı anlamı bulunan rüyada dağ görmekle ilgili ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

Rüyada dağ görmek, kimi zaman bir çocuk, kimi zaman ise, ticaret hayatı olarak yorumlanır. Haberimizde, karlı dağ görmek, yeşil dağ görmek, yüksek dağ görmek gibi farlı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

RÜYADA DAĞ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada dağ görmek, kimi rüya yorumcuları tarafından kişinin ünlü, önemli ve insanlar arasında üstün biri olacağı şeklinde tabir edilirken, bazı yorumlarda ise, rüya sahibinin mevkii sahibi biri ile tanışarak ondan yardım alacağına delalet eder.

Rüyada dağ görmek, aynı zamanda emrinde pek çok insan bulunan, istekleri derhal yerine getirilen, güç ve iktidar sahibi bir siyasetçi olarak yorumlanır.

KARLI DAĞ GÖRMEK

Rüyada karlı dağ görmek, bekar olanlar için sevdiği kişi ile evleneceğine, evli kişiler içinse, aile içindeki huzurun yeniden kurulacağına ve eşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

YEŞİL DAĞ GÖRMEK

Rüyada yeşil dağ görmek, rüyayı gören kişinin önüne çıkan fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder. Bununla birlikte, rüyada yeşil dağ gören kişinin hayatına karışan kişiler olduğu anlamını da taşır.

20-01/10/dag-2-1578638016.jpg

DAĞ TEPE GÖRMEK

Rüyada dağ tepe görmek, olumlu anlamlara sahiptir. Rüya sahibinin huzurunun ve neşesinin devamlı yerinde olacağına ve kazancının bollaşacağına işaret eder.

DAĞ KEÇİSİ GÖRMEK

Rüyada dağ keçisi görmek, rüya sahibinin keyfinin yerine geleceğine, kendisine kötülük yapan kişilerden kurtulacağına delalet eder.

YÜKSEK DAĞ GÖRMEK

Rüyada yüksek dağ görmek, rüyayı gören kişinin canını sıkan konuların son bulacağına, problemlerinin çözüme ulaşacağına ve emellerine ulaşacağına işaret eder.

DAĞA TIRMANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada dağa tırmandığını görmek, rüya sahibinin zengin bir hayat süreceğine ancak, sabır ve azimle çalışması gerektiğine işaret eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

DAĞDAN İNDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada dağdan indiğini görmek, yaşanacak olan maddi kayıpları işaret eder. Rüyada dağdan indiğini gören kişi, ticaretle uğraşıyor ise zarar eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN