Rüyada eşini görmek iyi midir, kötü müdür? Baş edilemeyecek sorunların habercisi

Rüyada eşini görmek iyi midir, kötü müdür? Baş edilemeyecek sorunların habercisi

Rüyada eşini görmek, rüya sahibinin hayatında farklılıklar yaşanacağına işaret etmekle birlikte, başarısızlık ve olumsuzluk olarak yorumlanır. Eşini başkasıyla görmek, eşini öptüğünü görmek ve eşini dövdüğünü görmek gibi farklı rüya tabirleri de bulunuyor. İşte, rüyada eşini görmenin tabiri...

Rüyada eşini görmek, rüya sahibinin çabalasa bile bir türlü baş edemeyeceği sorunlar yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Rüya tabircileri tarafından, rüyasında eşini gören kişinin hayatında onu neyin beklediğini ve ne gibi durumların değişeceğine dair bilgiler verebileceğini dile getiriyor.

RÜYADA EŞİNİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada eşini görmek, pek çok rüya yorumcusu tarafından çekilecek sıkıntılar olduğu şeklinde yorumlanır. Rüyada eşini gören kişi, birçok problemle karşı karşıya kalır, bunları çözmeye çalıştıkça işler daha karmaşık hale gelir.

Rüyada eşini görmek, rüyayı gören kişinin elini attığı işlerden başarısızlık ile çıkacağına ve önüne engeller çıkacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada eşini görmek, rüya sahibinin hayatında birtakım değişlikler olacağı anlamını da taşır.

RÜYADA EŞİNİ BAŞKASIYLA GÖRMEK

Rüyada eşini başkasıyla görmek, gerçek hayatta ne kadar kötü bir durum olsa da rüyada kişiye şans getireceğine inanılır. Rüyada eşini başkasıyla gören kişinin ettiği dualar kabul olur, hayalleri gerçekleşir, karşına hayırlı ve güzel kapılar açılır.

RÜYADA EŞİNİ ÖPMEK

Rüyada eşini öptüğünü görmek, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta da ailesinde mutluluk ve huzurun hâkim olacağına, günlerin birliktelik içinde ve keyifle geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ağzının tadının yerine geleceğine işaret eder. Rüyada eşini öptüğünü gören kişi, aradığı tüm özellikleri eşinde bulur.

RÜYADA EŞİNİ HAMİLE GÖRMEK

Rüyada eşini hamile görmek, rüya sahibinin çalışma hayatında çok büyük başarılar elde ederek mevkiinin yükseleceği, geleceğinin parlak olacağı bir işe gireceği ve hayatının olumlu yönde değişeceği şeklinde yorumlanır.

RÜYADA EŞİNİ DÖVMEK

Rüyada eşini dövdüğünü görmek, olumsuz anlamlara sahiptir. Rüyayı gören kişinin, kazanç elde etmek uğruna helal olmayan yollara sapacağı, kedi mutluluğu için başkalarını mutsuz etmeyi göze alacağı anlamını taşır.

RÜYADA EŞİNİ KISKANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada eşini kıskandığını görmek hem özel hem de çalışma hayatında sorunlar yaşayan rüya sahibinin bu sorunları gideremeyeceğine bu nedenle de daha çok hırslanacağına delalet eder.

RÜYADA EŞİNİ YIKAMAK

Rüyada ölmüş eşini yıkamak rüya sahibinin yakın zamanda yaşayacağı bir sıkıntıya işaret eder. Ayrıca kişinin yakın zamanda birtakım maddi zararlar ile karşı karşıya kalabileceğini delalet etmektedir. Elindeki malın büyük bir çoğunluğunu kaybedeceğine ve ciddi borçlanmaya gireceği üzerine yorulur.

Rüyasında eşini sabun ile yıkadığını gören kişilerin gerçek yaşamda ele aldığı bazı çalışmaların boşa gideceğine işarettir. Sorunları çözüm bulamayacağına ve zaman içerisinde daha ciddi boyutlara ulaşabileceği üzerine delalet eder.

RÜYADA EŞİNİ ÖLMÜŞ EŞ İLE KONUŞMAK

Rüyada ölmüş eşiyle konuşmak rüya sahibinin hiç ummadığı bir anda müjdeli bir haber alacağına işaret etmektedir. Aynı zamanda mutlu olunacak bazı haberler alınacağına ve kişinin sevineceği üzerine yorumlanmaktadır. Şansının artacağına ve bununla beraber sevdikleri unutmaması gerektiğini söyleyen bir rüyadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN