Saatlerin arasındaki gizli yüzüğü bulabilirsen IQ seviyen Einstein ile yarışıyor! Sadece süper zekiler 15 saniyede bulabiliyor!

Saatlerin arasındaki gizli yüzüğü bulabilirsen IQ seviyen Einstein ile yarışıyor! Sadece süper zekiler 15 saniyede bulabiliyor!

Saatler arasında gizli bir yüzüğü bulmanız gereken, zamana karşı oynamak zorunda olduğunuz bir mücadeleye giriştikten sonra kafanız son derece karışabilir. Resimdeki gizliği yüzüğü bulabilecek misin?

Belki bulmacayı çözmede bir dahisiniz veya belki de bu yıl interneti kasıp kavuran optik yanılsamalarda şansınızı denemeyi tercih ediyorsunuz. Bulmaca severler, bu zeka bulmacasını çözerken tamamlanacak bir sonraki meydan okumayı bekliyor olacak. Bu gün şanslısınız çünkü etrafta dolaşan eğlenceli bir beyin jimnastiği var. Gizli bir yüzüğü 15 saniye veya daha kısa sürede bulmanızı sağlayan görsel bir test, aramızdaki keskin gözlüler için mükemmel.

1-002.jpg

SAATLERİN ARASINDAKİ GİZLİ YÜZÜĞÜ BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka bulmacası, zamana karşı oynayabileceğiniz ve ardından sonucunuzu arkadaşlarınızla karşılaştırabileceğiniz için herkes için bir oyundur. Ancak amaç, testi zaman çerçevesi içinde denemek ve tamamlamak olmalıdır. Buna hazır olduğunu düşünüyor musun? Öyleyse, zamanlayıcınızı ayarlayın ve deneyin. Saatlerin arasına gizlenmiş bir yüzüğü aramanız gerektiğinden, küçük eşyayı bulmak için çok dikkat etmeniz gerekecek. Resimdeki gizli yüzüğü 15 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ YÜZÜĞÜ BULDUN MU?

Hala mücadele ediyorsanız kullanabileceğiniz pek çok ipucu var. Oyunu herhangi bir işaretçi olmadan oynamak istiyorsanız kaydırmayı şimdi bırakın. Diğer herkes için, görüntünün alt yarısına bakarak yüzüğü bulmayı faydalı bulabilirsiniz. Başka bir ipucuna ihtiyacınız varsa, altın renkli saatlerin etrafına dikkatlice baktığınızdan emin olun. Gizli yüzüğü şimdi buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu beyin jimnastiğinden hoşlandıysanız, oyuncuların farklı olanı tespit etmesi gereken diğer zeka oyunlarımızda ilginizi çekebilir. Bu zeka bulmacasında gizli yüzüğü buldun mu? Neyse ki, aşağıdaki resmi kontrol ederek cevabınızı onaylayabilirsiniz.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN