Saçlarına ak düşenler bunu yapsın! Beyazlıkları anında yok eden gizli tarif, uygulaması çok basit...

Saçlarına ak düşenler bunu yapsın! Beyazlıkları anında yok eden gizli tarif, uygulaması çok basit...

Milyonlarca vatandaşın çaresini aradığı beyaz saç sorununa dair İbn-i Sina reçetesinde çözüm bulundu. Yüzyıllar önce yazdığı reçeteler ile birlikte günümüzün teknolojisi ile çaresi bulunmayan birçok detayda sağlıklı ve doğal yollardan tedavi sağlamaya devam ediyor. Faydalı bilgileri not alarak günümüze kadar gelmesini sağlayan İbn-i Sina saç beyazlamasına da çare bulduğu öğrenildi. Kadın veya erkeklerde sorun haline gelen saç beyazlaması hakkındaki tavsiyeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Son zamanlarda sıklıkla araştırılan saç beyazlama sorununa İbn-i Sina tavsiyeleri ortaya çıktı. Milyonlarca vatandaşın sorunu haline gelen saç beyazlaması yaşlanma ile birlikte hem kadınlarda hem de erkek vatandaşlarda görülebiliyor. İbn-i Sina tarafından verilen etkili formül ile bu sorununuzu giderebilirsiniz. Doğal ve sağlıklı çözümler ile yüzyıllar öncesinden günümüze kadar yazdığı reçeteler günümüze ışık tutmaya devam ediyor. Eğer böyle bir sorununuz varsa aşağıda yer alan çözümleri uygulayabilirsiniz.

grapes-22.jpg

KARASAKIZ

Karasakız saç beyazlamasını önleyen sağlık açısından tüketildiği biliniyor. Trakya bölgesinde bolca yetişen kırmızı şaraplık bir üzüm çeşidi olarak bilinir. Bozcaada'da ise kuntra olarak da bilinir.

kantaron-yagi-faydalari-nedir-kantaron-yaginin-12634236-3765-amp.jpg

SICAK YAĞLAR (KATRAN)

Saç beyazlamasını önleyen ürünlerden bir diğeri ise Katran Yağı olarak bilinir. Katran ülkemizin birçok bölgesinde rahatlıkla yetişir. Doğadan gelen mucizevi bitki sağlık açısından birçok faydası bulunur. Faydası saymakla bitmeyecek olan katran yağı etkili bir çözümdür.

corek-otu-yagi-1.jpg

ÇÖREK OTU YAĞI

Mutfaklarda da sıklıkla kullanılan çörek otunun yağı da kendisi kadar faydalıdır. Pek çok noktada faydalarıyla birlikte önerilen ürün vücudumuzda yer alan birçok sisteme fayda sağlar. Hastalıkların karşısında büyük bir direnç sağlayan çörek otu saç beyazlama konusunda da oldukça kullanışlıdır.

keciboynuzu.jpg

KEÇİ BOYNUZU YAĞI

Keçi Boynuzu yağı besin bakımından oldukça faydalıdır. Birçok sağlıkçının önerdiği keçi boynuzu yağı vücudunuzun bağışıklık sistemine de katkıda bulunur. Akdeniz ikliminde yoğunlukla yetişen keçi boynuzu ve keçi boynuzu yağı meyve olarak da yenilebilir. Saç beyazlamasının önüne geçebildiği belirtilmiştir.

esd-18112016212958-75jto0.jpg

BAN OTU YAĞI

Ban otu yağı saç için şiddetle tavsiye edilir. Bant otu yağı saç bakımında sıklık ile kullanılır. Saç çıkarma özelliği bulurken beyazlamayı önleyen özelliğiyle ön plana çıkar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN