Şahan Gökbakar'dan 'torba kanun' tepkisi: Bu teklife 'hayır'

Şahan Gökbakar'dan 'torba kanun' tepkisi: Bu teklife 'hayır'

Komedyen Şahan Gökbakar, AK Parti'nin zeytinlikleri madene açma kanun teklifi ile ilgili tepkisini ortaya koyarak "Zeytinlikleri madene açan kanun teklifine ‘Hayır’ diyorum. Yine bir torba yasayla kanun çıkarılmaya çalışılıyor." dedi.

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Recep İvedik 7 filmi ile gündemde olan Şahan Gökbakar, AK Parti'nin hazırladığı ve Meclis'e sunduğu zeytinlikleri madene açma teklifinin de yer aldığı torba kanuna tepki gösterdi.

Gökbakar, "Zeytinime Dokunma" etiketini kullanarak yaptığı paylaşımında, "Zeytinlikleri madene açan kanun teklifine HAYIR diyorum. Yine bir torba yasayla kanun çıkarılmaya çalışılıyor. Zeytinlik alanlar çok değerlidir. Bu ülkenin en büyük zenginliklerinden biridir zeytinlikler."

RECEP İVEDİK 7'NİN KONUSU

Yeni filminde 'rant' konusunu işleyen Gökbakar'ın filminin konusu ise şöyle:

Şehir hayatından ve maddi koşullardan uzaklaşmak isteyen Recep, yakın arkadaşı Nurullah ile babaannesinden miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Bu sırada köye ve civar ormanlara zarar verecek bir projenin olduğunu öğrenir. Recep, köylüler ile iş birliği yaparak bu projeye karşı gelmeyi amaçlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN