Şahsiyet'in ikinci sezon kadrosu belli oldu

Şahsiyet'in ikinci sezon kadrosu belli oldu

Yaklaşık beş yıl önce yayınlanan ilk sezonuyla, hem beğeni hem de uluslararası ödüllere layık görülen Şahsiyet dizisi, ikinci sezonuyla geri dönüyor. İzleyicisinin sosyal medyada sevincini paylaştığı dizinin yeni sezon kadrosu ve hikayesi belli oldu.

Hakan Günday’ın yazdığı Onur Saylak'ın yönettiği Şahsiyet dizisi, 2018 yılında puhu’da yayınlanmış, çok sevilmiş ve Haluk Bilginer’e Uluslararası dalda Emmy Ödülü kazandırmıştı. Dizinin ikinci sezon hazırlıkları da geçen haftalarda başlamıştı.

AGAH BEYOĞLU VE KIZININ DÜNYASI ANLATILACAK

Gelen bilgilere göre; bu sezon dizide Agah Beyoğlu (Haluk Bilginer) ve Avustralya’dan dönen kızı Zuhal Beyoğlu’nun (Şebnem Bozoklu) dünyası işlenecek. Polis aksı bu kez dizide yer almıyor. Ancak seyirci, Cansu Dere’nin hayat verdiği 'Nevra Elmas'ı finalde sürpriz bir şekilde görecek.

Dizinin yeni sezonunda İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta da rol alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN