Şarkıcı Hakan Altun babası bakın kimmiş? Meğer babası da en az kendi kadar ünlüymüş...

Şarkıcı Hakan Altun babası bakın kimmiş? Meğer babası da en az kendi kadar ünlüymüş...

Şarkılar Bizi Söyler programıyla izleyici karşısına çıkan Hakan Altun, hakkında şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Meğer ünlü sanatçının 6 yıl önce vefat eden babası da epey ünlü biriymiş. İşte detaylar...

2003 yıllında çıkardığı "Bir Telefon" şarkısıyla milyonların gönlüne dokunan Hakan Altun, son olarak sanatçı dostu Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel programıyla ekranlarda yer aldı.

sarkilar.jpg

Sesi ve şarkılarıyla büyük kitlelerin beğenisini kazanan Altun, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı Hakan Altun, Ebru Gündeş, Seray Sever, İclal Aydın ve Gonca Vuslateri gibi isimlerle yaşadığı aşklarla da magazin gündeminde geniş yer tutmuştu.

sart.jpg

Şimdi ise ünlü şarkıcının ailesiyle ilgili bir bilgi dikkat çekti. Altun'un 6 yıl önce vefat eden babasının kim olduğu ortaya çıktı. İlk kez duyanlar büyük şaşkınlık yaşadı.

hakan-001.jpg

51 yaşındaki Hakan Altun'un 2017 yıllında vefat eden babası merhum Hasan Altun, eski bir futbolcudur. Hasan Altun'un futbol camiasında 'Arap Hasan' lakabıyla biliniyor.

hakaj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN