Şarkıcı Murat Başaran'dan ani evlilik kararı! Eşini görenler şaştı kaldı: 'İstediğim kadını...'

Şarkıcı Murat Başaran'dan ani evlilik kararı! Eşini görenler şaştı kaldı: 'İstediğim kadını...'

Ünlü isim Murat Başaran adeta yıllara meydan okurken 48 yaşındaki şarkıcı evlilik içim ilk adımını duyurdu. Ayten Öztürk ile evlilik yoluna giren Murat Başaran öyle bir itirafta bulundu ki yer yerinden oynadı.

Murat Başaran yıllar sonra yeni aşk için kapılarını açarken bir yıldır beraber olduğu Ayten Öztürk ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Dün yapılan törende Nuri Alço, Ahmet Selçuk İlkan, Tuğba Ekinci, Yılmaz Morgül, Lara, Latif Doğan, Hatice, Ömür Gedik, Nilay Dorsay, Ece Gürsel ve daha birçok ünlü isim dahil olurken Başaran'dan büyük itiraf geldi.

Çift dünya evine girerken ikilinin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. Ünlü şarkıcı, duygularını ifade ederken çok mutluyum istediğim kadını aldım diyerek eşiyle nasıl tanıştıklarını anlattı.

Ahmet Selçuk İlkan'ın bir davetinde karşılaştıklarını kim bu diye araştırma yaparken Ahmet abi bizi tanıştırdı ilişkimiz başladı ifadelerini kullandı.

Murat Başaran evlendi

MURAT BAŞARAN'DAN ÖZEL ŞARKI AÇIKLAMASI

Heyecanlı olduğu her halinden belli olan Başaran, evlilik tarihini 15 Nisan olarak belirlerken özel bir şarkılarının olup olmadığı merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı muhabirlerin yönelttiği soruyu yanıtsız bırakmayarak ''Ben sana ölürüm'' bizim şarkımız ve eşine özel bir şarkı yaptığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN