Seda Sayan'dan Büstiyerli Poz! Genç Kocayla Bakın Ne Paylaştı?

Seda Sayan'dan Büstiyerli Poz! Genç Kocayla Bakın Ne Paylaştı?

Eşi Çağlar Ökten(35) ile tatile çıkan 59 yaşındaki Seda Sayan iddialı pozlar vermeye devam ediyor. Eşinin saçlarını ektiren Sayan, kendi silikonlarını da yeniletti. Yeni tarzıyla gençleşen Seda Sayan, bu kez güneşin batışında ipli büstiyeri ile poz verdi. Genç eşiyle beraber o anlarını sosyal medyadan paylaştı. İşte o fotoğraf

Müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, genç eşiyle beraber tatilin tadını çıkarıyor. Antalya'dan Bodrum'a geçen Sayan, bol bol tatil paylaşımı yaptı. Çene, boyun ve dudaklarını yaptıran Sayan belini ve bacaklarını da inceltti. Yaptığı estetiklerle gündem düşmeyen Sayan geçtiğimiz aylarda silikonlarını da yeniletmişti. Kendine gençleştirme işlemi yapan Sayan, eşinin de saçlarını ektirdi. Silikonlarıyla poz veren Seda Sayan, ipli beyaz büstiyeri ile yine sosyal medyanın gündemine düştü.

sedasayangenckoca.jpg

GENÇLEŞME OPERASYONLARI İLE 20 YAŞ GENÇLEŞTİ

Kendinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile dünya evine giren ünlü sanatçı Seda Sayan, eşini bir an olsun yanından ayırmıyor. Her yere eşi ile beraber giden Saya, 1 ayda defalarca gençleştirme işlemi yaptı. Her adımı olay olan Seda Sayan, silikonlarını da yenileterek yine gündemde yerini aldı. Eşi Çağlar Ökten ile balayından sonra Antalya Kaş'ta tatil yapan Sayan, tatil pozlarını takipçileri ile paylaştı. Eşiyle arasında 25 yaş fark olmasına rağmen gençleştirme operasyonları ile 20 yaş gençleşen Sayan'ın yeni tarzı da dikkatlerden kaçmadı.

sedasayankim.jpg

SİLİKONLARINI YENİLETİP İDDİALI POZLAR VERDİ

Silikonlarını yeniletip belini ve bacaklarını incelten Sayan, iddialı pozlar vermeye devam ediyor. Yakında yeni sezona başlayacak olan programı için bir takım işlemlerden geçen Seda Sayan, kısa süreli Bodrum tatiline çıktı. Eşi ile beraber video çeken Sayan, gün batımında ise romantik pozlar verdi. O anlarını sevenleri ile paylaşan Sayan'ın derin göğüs dekoltesi ise gözlerden kaçmadı. Giydiği beyaz ipli büstiyeri ile fotoğraf çekilen Sayan eşi Çağlar Ökten'le romantik anlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

caglarokten.jpg

YENİ SEZON İÇİN GÜN SAYIYOR

Yüzündeki büyük değişim dikkatlerden kaçmazken, Sayan'ın derin göğüs dekoltesine ise çok sayıda yorum geldi. Aşkım diye paylaştığı eşini yere göğe sığdıramayan Sayan, hakkında çıkan ayrılık iddialarını da bu fotoğraf ile yalanladı. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Seda Sayan, tekrardan gençleşme işlemi için masaya yattı. Gelecek günlerde programına başlayacak olan Sayan'ın heyecanı da gözlerden kaçmadı. Eşiyle beraber program yapan Sayan, eşini kendi programında tanıyıp evlenmişti.

sedasayankacyasinda.jpg

İŞTE SEDA SAYAN'DAN İDDİALI POZ

sedasayandekolte.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN