Seda Sayan'dan 60. yaş isteği! Bakın 35'lik kocadan ne istedi? "Yalvardı"

1 Ocak tarihinde 60 yaşına girecek olan Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'le bir video paylaştı. Doğum gününe özel bir etkinlik yapacak Sayan'ın eşine yalvarması dikkatlerden kaçmadı. Bakın Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük eşinden ne istedi?

2022 yılında 7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlenmişti. Mutlu bir evlilik süreci yaşayan Sayan, 1 Ocak 2023 tarihinde 60. yaş gününü kutlayacak. Eşi Çağlar Ökten'in o tarihte sahne alacağı mekanı açıklayan Sayan, eşinden ilginç bir istekte bulundu.

caglarseda.jpg

SEDA SAYAN 60 YAŞINA GİRECEK

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile 2022 yılının en çok konuşulan çiftleri arasında girdi.

sedasayan.jpg

Uzun zamandır sahnelere çıkmayan Sayan, eşini ise sahnede yalnız bırakmıyor. Çağlar Ökten ile arasındaki 25 yaş farka aldırış etmeyen ünlü sanatçı mutlu evliliğini sürdürürken, 1 Ocak'ta 60 yaşına girecek.

sahnede-1-saat.jpg

EŞİNE İLGİNÇ İSTEK

Doğum günü için özel bir etkinlik yapacak olan Sayan, 1 Ocak tarihinde eşinin sahne alacağı mekanı açıklarken, Ökten'den " Bende bir saat çıkayım lütfen" yorumu herkesi şaşırttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN