Seda Sayan'ın Eski Aşkı Nihat Doğan Hayranıyla Evlendi! Bakın Neden Apar Topar Nikah Kıydı?

Seda Sayan'ın Eski Aşkı Nihat Doğan Hayranıyla Evlendi! Bakın Neden Apar Topar Nikah Kıydı?

Bir dönemler Seda Sayan ile evliliğin eşiğinden dönen Türkücü Nikah Doğan sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Son dönemlerde açıklamalarıyla sosyal medyayı meşgul eden Doğan'ın evlilik kararı sevenlerini şaşırttı. Bakın Nikah Doğan eşi kim?

Seda Sayan ile uzun bir ilişki yaşayan ve evliliğin eşiğinden dönen Türkücü Nihat Doğan basından habersiz dünya evine girdi. Aile arasında evlendiği iddia edilen Nikah Doğan'ın eşinin hamile olduğu da söylentiler arasında. İşte Nihat Doğan'ın gizli evliliğine dair ayrıntılar.

nihat-doganevlendi.jpg

NİHAT DOĞAN APAR TOPAR EVLENDİ

Son dönemlerde açıklamalarıyla Türkiye'nin filozofu olarak anılan Türkücü Nihat Doğan'a ilişkin bomba bir haber ortaya atıldı. Doğan'ın apar topar evlendiği ortaya çıktı. Basından uzak gerçekleşen düğüne dair ayrıntılar yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken, Doğan'ın neden apar topar evlendiğine ilişkinse şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Bakın Nihat Doğan kiminle evlendi?

nihatdogankimdir.jpg

SEDA SAYAN İLE EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞTÜ

Ünlü sanatçı Seda Sayan ile aşk yaşayan Nihat Doğan o dönemler magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasındaydı. Seda Sayan'ın Doğan'dan çocuk düşürdüğü de söylentiler arasındaydı. Dönemin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Seda Sayan-Nihat Doğan çifti ani bir kararla ayrılma kararı aldı. Ayrılıkları sonrası Seda Sayan türkücü Onur Şan ile nikah masasına oturmuştu. Arkadaşlıkları hala devam eden ikili yıllar sonra Seda Sayan'ın kendi programında bir araya gelmişti.

sedasayannihatdoganneden.jpg

HER AÇIKLAMASI OLAY OLAN DOĞAN SİYASETE ATILMIŞTI

Sayan'ın Onur Şan ile evlilik kararı sonrası Nihat Doğan ise kendini siyasete attı. Yaptığı her açıklama ile gündemden düşmeyen Doğan'ın viral olduğu dönem ise Survivor'a katıldığı dönem olmuştu. İlginç ve bazen sert açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Doğan en son Flaş TV'de bir programda göründü.

sedasayannihatdoganaski.jpg

HAYRANI İLE SESSİZ SEDASIZ EVLENDİ

Uzun süredir sessizliğini koruyan Nihat Doğan hakkında şoke eden bir haber ortaya atıldı. Hürriyet'in göre Nihat Doğan, İran asıllı bir hayranı ile evlendiği ortaya çıktı. Arzu isimli genç bir kadınla sessiz sedasız evlenen Nihat Doğan henüz bir açıklama yapmazken, iddialara göre eşinin 3 aylık hamile olduğu belirtildi.

nihatdoganinesikim.jpg

AİLE ARASINDA NİKAH KIYILDI İDDİASI

Henüz bir açıklama yapmayan Nihat Doğan'ın düğünün aile arasında yapıldığı söylentiler arasında. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Evlilik öncesi hamilelik doğru mu?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN