Seni Sevmekten Asla Vazgeçmeyecek 4 Burç... Ne Olursa Olsun Onların Kalbi Senin İçin Atacak

Seni Sevmekten Asla Vazgeçmeyecek 4 Burç... Ne Olursa Olsun Onların Kalbi Senin İçin Atacak

Bir sonraki ilişkinizin son ilişkiniz olmasını umuyor musunuz? Uzun vadede kendini adamış ve değerli birini mi arıyorsunuz? Belki de kendiniz birkaç ilişki yaşadınız ve henüz yürümemiş bir ilişkiyi sürdürmenin kalp kırıklığını ya da mücadelesini yaşamak istemiyorsunuz. Gerçek şu ki, çoğu insan sevecek, ayrılacak ve yeniden aşkı bulacak. Bu, bir ilişkiyi bitirmeyi daha kolay hale getirmez.

Rasyonel yönünüz size her zaman devam etmeniz, tüm bağları koparmanız ve bunları düşünmeyi tamamen bırakmanız gerektiğini söyleyecektir.
Bir ebeveynin, başka bir akrabanın veya yakın arkadaşın ölmesine benzer. Hâlâ içinde bulunduğumuz duruma göre onların ne diyeceğini düşünmeye meyilliyiz ve bu görüşleri içselleştirilmiş temsilimize dayanarak çekiyoruz.

Bize musallat olmasına rağmen , onların bu içsel imajına sahip olduğumuz gerçeği, şefkatli yönümüzü ve bir başkasını derinden sevme yeteneğimizi anlattığı için olumlu bir ışıkta görülebilir.

sevgili-1.jpg

Ancak bu düşüncelerin sizi üzmesine izin vermeyin. Başarılı bir şekilde ilerlemek için, önce diğer kişiyle temastan kaçınmamalıdır. Onları affetmelisin ve en önemlisi kendini affet. Kendinize "Ya eğer?" diye sormanın karmaşasına kapılmayın. Bunun yerine kişisel hedeflerinize odaklanın.

Arkadaşlarınız ve ailenizle vakit geçirerek kendinizi izole etmediğinizden emin olun. Kaç yaşında olursanız olun veya kaç tane ilişki içinde olursanız olun, sizin için orada sağlıklı bir ilişki var.
Onu bulmak zaman ve çalışma gerektirebilir. Neyse ki, burç işaretinizin neye ihtiyacı olduğunu kontrol ettiğinizde astroloji yardımcı olabilir. Dışarıda, tıpkı sizin gibi, kararlı ve tatmin edici bir ilişki isteyen insanlar var. Aşık olduklarında sonsuza kadar aşık kalırlar.
Derin ve kalıcı bir aşk için can atıyorsanız, astrolojiye göre bir sonraki (veya ilk) ilişkinizde aramak isteyeceğiniz burçlar burada.

sevgili-2.jpg

KOÇ : DOĞAL OLARAK TUTKULUDURLAR

Bir ateş burcu olarak Koç, dahil oldukları her şey konusunda doğal olarak tutkuludur. Buna aşk hayatları da dahildir. Bir Aires'ten gelen aşk derinden ve parlak bir şekilde yanar ve alev asla sönmez.

Eşlerine dünyadaki tek insanmış gibi davranan eski moda romantiklerdir. Bir Aires, yaşamın erken dönemlerinde ilişkilerinde oldukça huzursuz olabilse de, gizlice, kendileri olmalarına, açık olmalarına ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak diğer kişiye yakın olmalarına izin verecek uzun vadeli bir ilişki isterler.

BOĞA : SONSUZA KADAR AŞIK KALMA EĞİLİMİNDEDİRLER

Boğa size hemen açılmayacaktır. Duygusal donukluklarını, size uygun olmadıklarının bir işareti olarak düşünmeyin. Sadece temkinlidirler çünkü doğru "biri"ni ararlar.

Sonunda aşık olduklarında, sonsuza kadar aşık kalma eğilimindedirler. İnanılmaz derecede güvenilirler, çalışkanlar ve ilgililer - özellikle de ihtiyacınız olduğunda. Aşk ve seks hayatının göz kamaştırıcı olmasını bekleyebilirsiniz. Boğa insanları çok şehvetli yaratıklardır. Aynı anda çok fazla yeni hamle yapmayın (büyük sürprizlerden hoşlanmazlar).

sevgili-burc.jpg

YENGEÇ : DÜRÜST OLURSANIZ SİZİN İÇİN YAPAMAYACAKLARI HİÇ BİR ŞEY YOK

Yengeç işareti altında doğan bir kişi, çok besleyici ve sevecen ortaklar olma eğilimindedir. Ne yazık ki, bu aynı zamanda oldukça yapışkan oldukları anlamına gelir. Partnerlerinin mutlu olmasını sağlamak için büyük adımlar atarlar ve olmadıklarında derinden incinebilirler.

Doğal olarak zarif bir hostes ve bir aile ve ev aşığı, aşık bir Yengeç, ilişkinizin güçlü kalmasını sağlamak için hemen hemen her şeyi yapacaktır. Tamamen duygusal olarak dürüst olmanızı istiyorlar.

BAŞAK : SİZDE ONUN KADAR SEVERSENİZ ARANIZDA BİR SORUN OLMAZ

Başak çok mesafeli ve mütevazı olma eğilimindedir. Orada özel hayatlarının iyi olmasını yeğlerler... Bu nedenle, gerçekten bağlı ve sevgi dolu bir ilişki içinde olduklarını hissederlerse, gerçekten romantik bir şekilde çiçek açacaklardır.


Partner olarak Başak sahibi olacak kadar şanslı olan herkes, onun çok titiz, çalışkan olduğunu görecek ve kendinize iyi bakmanız için sizi teşvik edecektir. Memnun etmek için can atıyorlar ama aynı zamanda kendilerine hayran olmayı da bekliyorlar. Bu konuda sorun yoksa, sonsuza kadar sevgiliniz olmalarını bekleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN