Serdar Ortaç'ın tabutunu çalan hırsız: Amacım hırsızlık değil

Serdar Ortaç'ın tabutunu çalan hırsız: Amacım hırsızlık değil

Serdar Ortaç, yeni şarkısı ‘Bilsem ki’ için klip çekiminde kullandığı beyaz tabut daha sonra depodan çalındı. Çalan kişinin "Amacım asla hırsızlık değil. Klipte kullanılan tabutu hayranınız olarak sizden bir anı olarak aldım" notu görenleri şaşkına çevirdi.

Mikrop, Poşet, Mesafe, Karabiberim gibi şarkılarıyla ünlü Serdar Ortaç, "Bilsem ki" şarkısına Mehmet Çevik ile beraber yeni bir klip çekmişti.

Şarkının yeni klibinde beyaz bir tabutta kullanılmıştı. Daha sonra Mehmet Çevik’in deposunda bulunan tabutun çalındığı ortaya çıktı.

‘AMACIM HIRSIZLIK DEĞİL’

Snob Magazin’in haberine göre depodan sadece tabut çalındı. Hırsızın "Amacım asla hırsızlık değil. Klipte kullanılan tabutu hayranınız olarak sizden bir anı olarak aldım" notunu bırakması ise çok şaşırttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN