Seren Serengil bu kez korkuttu! Ölümden dönmüştü: Aynı hatayı tekrar yaptı

Seren Serengil bu kez korkuttu! Ölümden dönmüştü: Aynı hatayı tekrar yaptı

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, zayıflama ameliyatları sonrasında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha ameliyat masasına yattı. Ayrıntılar haberimizde...

Seren Serengil, zayıflamak amacıyla yaptırdığı ameliyatlar sonucu Dumping Sendromu'na yakalanmış ve organları ciddi şekilde zarar görmüştü. Uzun bir süre serumla beslenmek zorunda kalan ünlü isim, pek çok kez ameliyat masasına yatmak zorunda kalmıştı. Kilo almada zorlandığını ifade eden Serengil, sık sık yemek yemesine rağmen kilo alamadığını söylemişti.

SERENGİL: YAKINDA BUTİK BİR HASTANE AÇACAĞIM

3

Seren Serengil, sağlık sorunlarından kurtulamadı ve yeniden ameliyat masasına yattı. Ünlü isim, hastane odasında çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabının hikaye bölümünde paylaşarak bu gelişmeyi hayranlarıyla paylaştı. Sağlık durumuyla ilgili olarak, "Bir ameliyat günü daha... Yakında kendi butik hastanemi açacağım gibi görünüyor" şeklinde mesaj verdi. Ancak, ameliyatın ayrıntıları hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, ünlü şarkıcıyı yalnız bırakmadı ve hastane odasında onun yanında yer aldı. İkili daha önce bir ayrılık yaşamış ancak "aşk yeniden" kararı almıştı. Serengil, sevgilisiyle birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşarak "Refakatçim aşkım. Her zamanki gibi 'gelme' derim. Yoksa yalnız bırakmaz ameliyata girip çıkana kadar. Canım o benim" ifadelerine yer verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM

6

Seren Serengil'in sağlık sorunları, son dönemlerde sık sık gündeme gelmektedir. Ünlü sunucu ve şarkıcı, sosyal medya hesaplarından sık sık sağlık durumuna ilişkin açıklamalar yaparak takipçilerini bilgilendirmektedir. Ancak her seferinde ameliyat masasına yatması, hayranlarını endişelendiriyor ve üzüntüye boğuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN