Seren Serengil ve Beyaz TV'yi bitirecek video! Reza Zarrab pimi çekti "Hadise yaratacak"

Seren Serengil ve Beyaz TV'yi bitirecek video! Reza Zarrab pimi çekti "Hadise yaratacak"

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'tan peş peşe paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Hadise olayını tekrar gündeme getiren Söylemezsem Olmaz programının yorumucu Seren Serengil için yaptığı paylaşım merak uyandırdı. "Elimde belgeler var" diyen Zarrab bakın neler yazdı?

Ebru Gündeş- Hadise- Reza Zarrab dosyasını tekrardan açan Seren Serengil, Zarrab ile Hadise'nin yasak aşk iddiaları için belgeler ortaya çıkarmıştı. Bu haberler sonrasında Zarrab sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yapan Zarrab, bu kez belgelerle konuştu.

serenserengil.jpg

REZA ZARRAB'TAN HADİSE ÇIKARACAK İDDİALARA

Ebru Gündeş ile evli olduğu sırada Hadise'yle aşk yaşadığı iddia edilen Reza Zarrab, olayların tekrar gündeme gelmesiyle sessizliğini bozdu.

oo-001.jpg

Seren Serengil'i hedef alan Zarrab, son paylaşımıyla ağızları açıkta bıraktı.

ebru.jpg

SEREN SERENGİL VE BEYAZ TV'YE GÖZDAĞI

Kendisiyle ilgili iddialara ortaya atan Seren Serengil'e önce yataklı vagon göndermesi yapan Zarrab, bu kez "Elimdeki belge video kanalınızı kapatmaya yeter" diyerek gözdağı verdi. Zarrab'ın elindeki belgeler ise merak konusu oldu.

whatsapp-image-2022-12-21-at-12-48-29.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN