Seren Serengil'e çirkin yorumu: Reha Muhtar'la evleneceksin diye...

Seren Serengil'e çirkin yorumu: Reha Muhtar'la evleneceksin diye...

Söylemezsem Olmaz programının sivri dilli yorumcusu Seren Serengil'e gelen bir yorum çıldırttı. Reha Muhtar-Uğur Deniz olayında Reha Muhtar'ın tarafını tutan Seren Serengil'e çok ağır bir yorum geldi. Bakın ne yazdılar?

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, eski eşi Deniz Uğur ile velayet savaşı veren Reha Muhtar’ın bu süreçteki en büyük destekçisi oldu. Muhtar ile oğlu Poyraz’ı yalnız bırakmayan Serengil, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla da dikkat çekti.

serenserengil.png

SEREN SERENGİL'İ KIZDIRAN YORUM

Deniz Uğur ile Reha Muhtar’ın oğulları Poyraz’la verdiği bir pozu yayınlayan Serengil, paylaşımına düştüğü notla da çok konuşuldu. Serengil’e gelen bir yorum ise sosyal medyaya damga vurdu.

reha.jpg

CEVAP GEÇİMEDİ

Bir takipçisi Seren Serengil'e "Yakında Reha Muhtar ile evleneceksin diye korkuyorum" dedi. Sinirlenen Seren Serengil ise takipçisine sevgilisi Tohma'lı bir cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN