Seren'de darbe üstüne darbe! Bircan'dan sonra Arto bakın ne yaptı? "Bu kadarı fazla"

Seren'de darbe üstüne darbe! Bircan'dan sonra Arto bakın ne yaptı? "Bu kadarı fazla"

Bircan Bali ile Seren Serengil arasındaki tartışmaya Arto da dahil oldu. Bali'nin Seren'i hastanelik etmesinden sonra Arto'dan şoke hamle geldi. Seren Serengil'e hiç diyen Arto bakın kiminle barıştı?

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto Seren Serengil'e savaş açtı. Amerika'dan döndükten sonra programda Bircan Bali ile tartışan Seren Serengil, hastanelik olmuştu. Bali ve Arto tarafından

seren.jpg

BİRCAN VE ARTO'DAN SEREN'İ ÇILDIRTAN HAMLELER

Geçtiğimiz hafta Seren Serengil Amerika'dayken "Onsuz da program yürür" diyen Arto, Seren Serengil programa dönüşünde Bircan Bali'yle birlik olup Serengil'e cephe almıştı.

bali.jpg

Seren Serengil'in kendisine mobbing uygulandığını ima etmesinin ardından Arto'dan Serengil'in tansiyonunu zıplatacak bir hamle geldi.

SEREN SERENGİL'İN DÜŞMANIYLA BARIŞTI

Seren Serengil'in can düşmanı Gülben Ergen'i dinlemeye giden Arto bir "hiç" için ayrı kalmışız. Sen ne muhteşem insanmışsın yorumunu yaptı.

arto.jpg

Samimiyetleri bilinen Arto ve Serengil'in arası bu hamleyle birlikte ebediyen bozulmuş oldu. Gözler Seren Serengil'e döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN