Seren'le Arto arasında 'Gay' kavgası! Birbirlerini rezil ettiler

Seren'le Arto arasında 'Gay' kavgası! Birbirlerini rezil ettiler

Arto ile Seren Serengil arasındaki tartışma büyüdü. Sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerine ağır göndermeler yapan ikilinin son paylaşımları olay oldu. Kendisine "Kanı bozuk gay" diyen Seren Serengil'e Arto'dan Banu Alkanlı bir paylaşım geldi.

Yakın dostu Arto ile düşman kesilen Seren Serengil, programdan ayrıldıktan sonra şaşırtan paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Arto ve Bircan Bali'yi mahkemeye veren Serengil'in öfkesi dinmedi. Serengil, son paylaşımında Arto'ya "Kanı bozuk gay" benzetmesi yaptı. Arto'dan ise yanıt gecikmedi.

kendilerine-guvenleri-tam-olan-seren-serengil-bircan-bali-ve-arto-hakkinda-sok-iddia-soylemezsem-olmaz-programindan-kovuldular-780x470.jpg

SEREN İLE ARTO ARASINDA 'GAY' POLEMİĞİ

Son dönemlerde sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil adeta düşman kesildi. Programdan gönderilen Serengil'in öfkesi ise hiç dinmedi.

serenseren-001.jpg

KENDİSİNE GAY DİYEN SEREN'LE ALAY ETTİ

Sevgilisi Tohma'yı da hedef aldıklarını iddia eden Serengil, Instagram'dan uzun bir yazı paylaştı. Yazıda Arto için daha öncede kullandığı gay benzetmesini tekrarladı.

serenserengil-001.jpg

Kanı bozuk gay göndermesi yapan Serengil'e Arto'dan Banu Alkanlı bir gönderme geldi. Seren'le alay eden Arto'nun o paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

arto.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN