Sertap Erener, konser gelirlerini ağaçlandırma çalışmalarına bağışladı

Sertap Erener, konser gelirlerini ağaçlandırma çalışmalarına bağışladı

Türkiye genelindeki orman yangınları sonrası Sertap Erener, Turkcell Vadi’de verdiği konserden edindiği geliri ağaçlandırma çalışmaları için bağışladığını açıkladı.

Sertab Erener, 30 Temmuz’da İstanbul Turkcell Vadi’de verdiği konserden edindiği geliri ağaçlandırma çalışmaları için bağışladığını duyurdu.

"KAYBETTİĞİMİZ AĞAÇLARIMIZ VE BÜTÜN CANLILAR İÇİN SÖYLEYECEĞİM"

Sanatçı, konser öncesinde Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İki gündür yaşadığımız ciğerimizi yakan bu acı ile bugün sahneye çıkmak benim için imkansızdı, iptal edelim istemiştim. Ama Turkcell ile gerçekleştireceğimiz bu konserin bütün gelirini kaybettiğimiz ormanlarımızı en kısa zamanda yeniden yeşertmek için bağışlamaya karar verdik. Bu inançla yola çıktım. Bu gece şarkılarımı bütün ruhumla kaybettiğimiz ağaçlarımız, hayatını kaybeden bütün canlılar için söyleyeceğim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN