Sevilen dizi yayından kaldırıldı! Büyük umutlarla sezona başlamıştı, hüsranla sonuçlandı

Sevilen dizi yayından kaldırıldı! Büyük umutlarla sezona başlamıştı, hüsranla sonuçlandı

Geniş oyuncu kadrosu ve yüksek bütçeli prodüksiyonuyla sezon başında ekranlara gelmeye başlayan sevilen dizi, bu hafta son kez ekranlara gelecek. Reyting listesinde aylardır beklentileri karşılayamayan sevilen dizi, kanal yönetimi tarafından yayından kaldırıldı. İşte, 5 Ocak 2023 Perşembe günü ekranlara veda etmeye hazırlanan dizi...

Sezon ortasında erken final yapan dizilere bir yenisi daha eklendi. Son olarak ekran yolculuğuna büyük umutlarla başlayan dizinin yayından kaldırılacağı haberi geldi. Dizi reytinglerde beklentileri karşılayamayınca, final yapma kararı aldı.

balkan-ninnisi-neden-bitti.jpeg

SEVİLEN DİZİ YAYINDAN KALDIRILIYOR

Unutulmaz yapım 'Elveda Rumeli'nin köyünde yapılan çekimleriyle duygu seli yaşayan Balkan Ninnisi dizisi 5 Ocak 2023 Perşembe günü yayınlanacak 25. bölümüyle ekrana veda edecek.

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad ve Emre Bey'in başrollerde yer aldığı Balkan Ninnisi dizisi geçen yaz TRT'de yayınına başlamıştı.

balkan-ninnisi-son-bolum-izle.jpg

BALKAN NİNNİSİ'NİN KONUSU NEDİR?

Balkan Ninnisi, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN