Netflix'ten şok karar: Popüler dizinin yeni sezonu çekilmeyecek! İptal edildiği resmen duyuruldu!

Netflix'ten şok karar: Popüler dizinin yeni sezonu çekilmeyecek! İptal edildiği resmen duyuruldu!

Özgün dizileri ve filmleriyle izleme alışkanlıklarını değiştiren Netflix, popüler dizisi için çarpıcı bir karar aldı. Henüz ilk sezonu yayınlanan fakat büyük ilgi gören dizinin, planlanmasına rağmen yeni sezonlarının çekilmeyeceği resmen duyuruldu. İşte, Netflix'in fişini çektiği o dizi...

Netflix, 'Dark' dizisinin yapımcıları tarafından yazılan '1899' dizisini iptal etti. Dizinin iptal edildiği haberini, yapımcı Baran bo Odar sosyal medya hesabından duyurdu.

1899-konusu-ne.jpg

Odar, "Üzücü ama gerçek" sözleriyle paylaştığı açıklamasında şunları söyledi:

"1899'un yeni sezonunun yayınlanmayacağını üzülerek söylemek zorundayız. Bu inanılmaz yolculuğu Dark'ta yaptığımız gibi 2. ve 3. sezonlara taşıyarak bitirmeyi çok isterdik. Ancak bazen işler planlandığı gibi gitmez. Hayat bu. Bu haberin milyonlarca hayranı hayal kırıklığına uğratacağını biliyoruz. Bu harika maceranın bir parçası olduğunuz için sizlere kalbimizin derinliklerinden teşekkür etmek istiyoruz. Sizleri seviyoruz. Bunu asla unutmayın."

1899-dizisi-neden-bitti.jpg

'1899' dizisinin oyuncu kadrosunda Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann (Dark), Miguel Bernardeau (Elite), Maciej Musial (The Witcher), Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tonnesen (The Rain), Rosalie Craig, Clara Rosager (The Rain), Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards ve Alexandre Willaume yer alıyordu.

1899-oyunculari-kimler.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN