Kanal D yeni bomba dizisini duyurdu! Yurt dışından uyarlandı, başrollerini iki ünlü oyuncu paylaşıyor

Kanal D yeni bomba dizisini duyurdu! Yurt dışından uyarlandı, başrollerini iki ünlü oyuncu paylaşıyor

Kanal D'nin yeni iddialı dizisinin adı ve oyuncuları belli oldu. Dünya çapında ilgiyle takip edilen yabancı bir yapımdan ülkemize uyarlanan dizinin başrollerinde iki ünlü oyuncu yer alacak. İşte, Kanal D'nin yeni dizisinin adı, konusu ve oyuncuları...

Televizyon dizileri arasında reyting yarışı kıyasıya devam ederken, yüksek bütçelere rağmen reyting listesinde ilk 10'a giremeyen diziler birer birer ekranlara veda ediyor.

Ekranda boşalan saat dilimlerine yeni diziler gelmeye devam ediyor. Sezon ortasında birçok yeni dizi seyirciyle buluştu. Farklı konularıyla dikkat çeken birçok dizinin akıbetini ise yine reyting sonuçları belirleyecek.

kralice-dizisi-burcu-ozberk.jpg
Burcu Özberk

KANAL D'DEN İDDİALI DİZİ: KRALİÇE

Dizi yarışında rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Kanal D, şubat ya da mart ayında ekranlara gelmesi planlanan yeni dizisi için çalışmalara hız verdi.

Mednova'nın yapımı üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar' adlı diziden uyarlanan 'Kraliçe' dizisi, yakında izleyici karşısına çıkacak.

kralice-dizisi-gokhan-alkan.jpg
Gökhan Alkan

KRALİÇE DİZİSİ KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

'Kraliçe' dizisinin başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan yer alacak.

Ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının altüst olmasını konu olan 'Kraliçe' dizisinin yönetmen koltuğunda kimin olacağı ise henüz belli olmadı.

burcu-ozberk-yeni-dizisi.jpg
Burcu Özberk

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN