Şeyma Subaşı photshopu abartınca sosyal medyanın diline düştü! Her şeyi yamulttu

Şeyma Subaşı photshopu abartınca sosyal medyanın diline düştü! Her şeyi yamulttu

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı, bu kez de photoshopu abartınca sosyal medyanın diline düştü. Fotoğrafla öyle bir oynadı ki resmen her şeyi yamulttu…

Şeyma Subaşı, her hareketiyle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi olmayı başarıyor. Özellikle de aşk hayatı ile sık sık gündeme gelen ünlü isim bu kez fotoğrafına yaptığı shopla gündem oldu. Fotoğrafın üzerinde öyle bir oynadı ki görenler 1yok artık” dedi. İşte Subaşı’nın o pozları…

YAPTIĞI SHOPLA DİLLERE DÜŞTÜ

İlk olarak Acun Ilıcalı’yla evlenen ve bu evliliğinden Melisa adından bir kızı olan Şeyma Subaşı geçtiğimiz aylarda da iş insanı Meedo ile evlenmişti. Çok sürmeyen evlilikleri kısa süre önce biterken Subaşı, sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelmeye devam ediyor.

yeni-proje.jpg

Her paylaşımıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni, özellikle de gezdiği yerlerle, giydiği kıyafetlerle konuşulurken bu kez fotoğrafına yaptığı shopla gündem oldu.

yeni-proje-1.jpg

DUVARDAKİ FAYANSLARA KADAR YAMULTTU

Sosyal medya hesabından gece vakti yaptığı paylaşımla takipçilerine selam veren Subaşı, fotoğrafa öyle bir shop yaptı ki duvar fayansları bile yamuldu.

capture-20231112212916521.jpg

Belini inceltmek için fotoğrafla oynayan Subaşı, muhtemelen fayansları gözden kaçırdı. Fenomenin takipçileri ise bu detayı kaçırmadı ve fotoğrafın altına yorum yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN