Şeyma Subaşı ve sevgilisinden Melisa'ya büyük ayrımcılık! Acun duyarsa deliye dönecek "ne de olsa üvey baba"

Şeyma Subaşı ve sevgilisinden Melisa'ya büyük ayrımcılık! Acun duyarsa deliye dönecek "ne de olsa üvey baba"

Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden sonra gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı abonelik sisteme geçmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Şeyma Subaşı ve sevgilisinden Melisa'ya büyük ayrımcılık! Bu haber Acun' u çok kızdıracak...

Medya dünyasının renkli ve dikkat çekici bir ismi olan Şeyma Subaşı her attığı adımla olay olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı ile evliliğinden sonra takipçi sayısında bir hayli artış olan Subaşı 2 Mayıs 'ta Mısır'lı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile nikâh masasına oturmuştu.

ŞEYMA SUBAŞI VE SEVGİLİSİNDEN MELİSA'YA BÜYÜK AYRIMCILIK! ACUN DUYARSA DELİYE DÖNECEK "NE DE OLSA ÜVEY BABA"

Geçtiğimiz aylarda ise abonelik sistemine geçen Şeyma Subaşı 'nın hakkında ise şok edici bir iddia ortaya atıldı. Bir magazin haber sayfasının iddiasına göre bir uçuş için kızı Melisa ile görüntülenen Subaşı Business'ta uçarken, Melisa ekonomi sınıfında uçtu.

seymasubasi2-110920235186c682.webp

İddiaya göre Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa, annesi business class da uçarken kendisi ekonomide uçtu. İddialara karşın Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.

seymasubasi.webp

Lüks yaşam tarzıyla dikkat çeken Subaşı, 2019 yılında "Sadece Şeyma" adında bir kitap çıkarmıştı. O dönem bu kitap çok konuşulmuştu. Şimdi ise bir alışveriş sitesinde o kitap %93 indirime girdi. Fenomenin 69 TL'lik kitabının, indirimle 5 TL'ye satılmaya başladığı ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN