Şeyma Subaşı'ya boşanma sonrası ikinci şok!

Şeyma Subaşı'ya boşanma sonrası ikinci şok!

Acun Ilıcalı'dan bugün boşanan Şeyma Subaşı boşanma sonrası işyerine gittiğinde bir şok daha yaşadı. Şeyma Subaşı'nın sahibi olduğu mekana icra geldi. Şeyma Subaşı sahibi olduğu kafeden çıkarken icra ile ilgili iddialara yanıt verdi. Subaşı, yaptığı açıklamada "Gerçekten, inanın icranın bizle alakası yok, mal sahibi ile ilgisi var" dedi. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile ilgili sorulara yanıt vermekten ise kaçındı.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, bugün boşandı. TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı ile eşi Seyma Subaşı Ilıcalı birlikte geldikleri Silivri Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çifti 9 dakikada boşadı.


Şeyma Subaşı boşanma sonrası kafesine gittiğinde icra şoku yaşadı. Şeyma Subaşı mekan çıkışı yaptığı açıklamada işletmenin bir önceki mal sahibine icra geldiğini iddia etti. Subaşı kızı Melisa’nın karnının ağrıdığını söyleyerek otomobiliyle uzaklaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN