Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu ve Demet Evgar'dan 'Bahar' gecesi

Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu ve Demet Evgar'dan 'Bahar' gecesi

Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu ve Demet Evgar "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisini izlemek için bir araya geldi. Sosyal medya hesabından o ana ait bir fotoğrafı paylaşan Müftüoğlu gönderisine, "Bu gece bahar gecesi yaptık" notunu ekledi.

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" isimli dizi altıncı bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Replikleriyle sosyal medyada da adından sıklıkla söz ettiren diziyi izlemek için şarkıcı ve şarkı yazarı Sezen Aksu, şarkıcı ve oyuncu Emel Müftüoğlu ile oyuncu Demet Evgar bir araya geldi.

bahar-dizisi-2.jpg

Müftüoğlu; Aksu, Evgar ve bir arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Müftüoğlu gönderisine, "Bu gece bahar gecesi yaptık" notunu düştü.

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan kusursuz görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşır. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişir. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olur. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikâyelerle izleyiciye umut aşılayacak.

bahar-dizisi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN