Sezen Aksu'dan iktidara İkizdere tepkisi: Meşruiyet zemininizi kaybetmişsiniz

Sezen Aksu'dan iktidara İkizdere tepkisi: Meşruiyet zemininizi kaybetmişsiniz

Tarkan sonra taş ocağına direnen İkizderelilere de bir destek de Sezen Aksu'dan geldi. İktidarı sert sözlerle eleştiren Aksu "Halkınıza böyle davranmakta ısrar ederseniz yetkinizi aşmış ve meşruiyet zeminini kaybetmişsiniz demektir" dedi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Rize'nin İkizdere ilçesinde yapılmak istenen taş ocağına karşı direnen köylülere destek verdi, "Bizim iktidarlara verdiğimiz geçici yetki yaşam alanlarımız ve hayatlarımız elimizden alınsın diye değil..." dedi.

"BU MEMLEKET BİZİM..."

Sezen Aksu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Bu memleket bizim, analarımızın, babalarımızın, çocuklarımızın memleketi... Bizim iktidarlara verdiğimiz geçici yetki yaşam alanlarımız ve hayatlarımız elimizden alınsın diye değil... Halkınıza böyle davranmakta ısrar ederseniz yetkinizi aşmış ve meşruiyet zeminini kaybetmişsiniz demektir" ifadelerini kullandı.

TARKAN DA PAYLAŞTI

İkizdere'de taş ocağı projesine karşı çıkan Tarkan, Sezen Aksu'nun açıklamasını Twitter hesabından 'İkizdere sahipsiz değildir', 'İkizdere direniyor', 'İkizdere Taş Ocağı olmasın' etiketleri ile paylaştı.

Tarkan da bir hafta önce Rize halkına destek mesajı göndermiş, hükümetin taş ocağı projesini eleştirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN