Seda Sayan'dan "Taş gibiyim" pozu! Giydiğiyle ağızları açıkta bıraktı "Silikonlar yakışmış"

Seda Sayan'dan "Taş gibiyim" pozu! Giydiğiyle ağızları açıkta bıraktı "Silikonlar yakışmış"

59 yaşındaki Seda Sayan göğüs dekoltesi ile ağızları açıkta bıraktı. Geçen aylarda silikonlarını yenileten Sayan, iddialı bir üst giydi. O anlarını ise çektiği video ile gösterdi. Bakın silikon yenileten Seda Sayan ne giydi?

7. defa nikah masasına oturan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'le mutlu bir evliliğe adım atmıştı. Aradaki yaş farkına aldırış etmeyen Sayan, tarzını da değiştirdi. Estetikleriyle biline ünlü şarkıcı geçen aylarda göğüs silikonlarını da yeniletmişti. Sayan'ın son paylaşımı ise "Yok artık" dedirtti. Görenler "Silikonlar yakışmış" yorumları yaptı.

seda.jpg

SİLİKON YENİLETEN SEDA SAYAN'DAN İDDİALI DEKOLTE

35 yaşındaki Çağlar Ökten ile geçen aylarda evlenen Seda Sayan, evlilik yeminin bozmuştu.

estetik.jpg

Eşiyle uzun bir balayına çıkan Sayan, o anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Son dönemlerde gençleştirme işlemlerini hızlandıran Seda Sayan, son görüntüsüyle şaşırtmaya devam ediyor.

seda1.jpg

EVLİLİK YARADI

Giyim tarzını da değiştiren başarılı sanatçı, eşi Çağlar Ökten'e de doğum günü hediyesi olarak saç ektirmişti. Her paylaşımı çok konuşulan çift balayı dönüşü yoğun bir iş temposuna başladı.

silikon.jpg

DERİN GÖĞÜS DEKOLTESİNE YORUM YAĞDI

Her sabah Sabahların Sultanı Seda Sayan programı ile her gün sevenleri ile buluşan Sayan, görüntüsüyle büyük beğendi topladı.

okten.jpg

Eşi ile katıldığı bir davetten video yayınlayan Sayan'ın derin göğüs dekoltesi de gözlerden kaçmadı. Sayan'ın o görüntüsüne çok sayıda yorum yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN