Sinan Akçıl'dan olay evlilik itirafı! Yıllardır gizlemiş: Meğer 4 eşi varmış!

Sinan Akçıl'dan olay evlilik itirafı! Yıllardır gizlemiş: Meğer 4 eşi varmış!

Sinan Akçıl'ın katıldığı bir programda söylediği 4 eş lafı sosyal medyanın gündeminde! Peki Sinan Akçıl'ın 4 eşi mi var? Tüm detaylar haberimizde.

Danla Bilic'in YouTube platformunda yayınlanan programına katılan Sinan Akçıl yaptığı açıklamalarla herkesin ağzını açık bıraktı! Sinan Akçıl'ın birkaç kez evlilik ile ilgili yorumlarının tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

SİNAN AKÇIL'DAN 4 EŞ AÇIKLAMASI

Sinan Akçıl sosyal medyada uzun süre Burcu Kıratlı ile bir ayrıl bir barış olan ilişkisiyle gündeme geliyordu. Danla Bilic'in YouTube platformunda yayınlanan programa katılan Sinan Akçıl imam nikahını sevdiğini ve 4 kez imam nikahı yaptığını söyledi. Danla Bilic, Akçıl'a çok inançlı olduğunu söyledi ve imam nikahı bağımlılığı ile ilgili bir soru yöneltti. Akçıl ise imam nikahından önce karşısındaki insana farklı bir yerde olduğunu söyleyen Akçıl, mantıklı bakıldığında 4 eşi olduğunu, imam nikahını boşayamadığını çünkü eşlerinin kendisiyle konuşmadığını söyledi. 

Sinan Akçıl İmam Nikahı Açıklaması

Hatta üç kez boş ol demesi gerektiğini belirten Akçıl şimdi söyleyebileceğini de belirtti. Esprili şekilde sözlerine devam eden Akçıl 12 kez boş ol dedi ve bu şekilde olup olmayacağını da bilmediğini belirtti. Aynı zamanda Akçıl tekrar evliliğe sıcak baktığını da söyledi. Akçıl program sonrasında sosyal medyanın gündemine düşen açıklamaları ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Dini nikah açıklamaları beni sıkmaya başladı. Ben işin esprisi ile söyledim ve niyetini aşmasın bu sözler kimseyi kırmak istemiyorum. Biz laik bir ülkede yaşıyor ve inancım gereği bir tanesi resmi nikahlı eski eşim olmak üzere hayatım boyu 4 kişiyle imam nikahı yaptım bundan da çekinmiyorum. Herkesin inancı da yaşama tarzı da kendine ait.' 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN