Sinemada pahalı bilet krizi çıktı... Cem Yılmaz'dan Cinemaximum'a ağır sözler

Sinemada pahalı bilet krizi çıktı... Cem Yılmaz'dan Cinemaximum'a ağır sözler

Türkiye'de en büyük sinema salon işletmelerinden olan Mars Grubu, son günlerde ünlü sinemacıların yaptığı boykot söylentilerine cevap verdi. Cinemaximum olarak da bilenen şirketin Kurumsal İlişkiler Direktörü, sinemayı boykot etmeye hazırlanan Cem Yılmaz'a, ''Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz'lar çıkar. Onlar film çekmezlerse çekeni bulacağız'' dedi. Ünlü komedyenden de bu sözlere sosyal medya hesabından sert bir karşılık geldi.

Cem Yılmaz'ın yeni filminin gösterime girmesine sayılı günler kalmışken, yapımcılar ve sinema işletmecileri arasında bilet fiyatlarının çok yüksek olduğu için büyük bir kriz patlak verdi.

Son projesi Karakomik Filmler ile gündeme gelen komedyen Cem Yılmaz, sinemacılar tarafından boykot edilen MARS Grubu'nun Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar'ın kendisi hakkında kullandığı ifadelere sert tepki gösterdi.

18-12/31/resize.jpg
Cengiz Semercioğlu ve Mars Grup Kurumsal İlişkiler Kordinatörü Aslı Irmak Acar.

Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda Acar, ''Cem Yılmaz olmazsa, başka Cem Yılmaz'lar çıkar" ifadelerini kullanmıştı.

Yüksek bilet fiyatlarını boykot eden Cem Yılmaz ise, Cinemaximum Kurumsal İlişkiler Direktörü'nün sözlerine Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla cevap verdi.

18-12/31/screenshot_1-1546260336.jpg

18-12/31/screenshot_2.jpg

Cem Yılmaz'ın sert paylaşımlarının ardından ünlü komedyene ünlüler de destek verdi.

18-12/31/screenshot_4.jpg

18-12/31/screenshot_3-1546260327.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN