Şok! Şok! Ünlü oyuncu sokak ortasında saç saça baş başa kavga etti! Melisa Döngel'i görenler inanamadı

Şok! Şok! Ünlü oyuncu sokak ortasında saç saça baş başa kavga etti! Melisa Döngel'i görenler inanamadı

En son olarak Kusursuz Kiracı dizisinde Leyla karakterine hayat veren Melisa Döngel, güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Melisa Döngel'in adı sokak kavgası ile gündeme gelmişti.

ÜNLÜ OYUNCU HAKKINDAKİ İDDİA DOĞRU ÇIKTI

Oyuncu Melisa Döngel'in adı sokak kavgası ile anılıyor. Sokak ortasında bir kadınla saç saça baş başa kavga kavga ettiği iddiaları sorulan oyuncu Melisa Döngel "Olabilir de olmayabilir de" demişti.

melisa.jpg

MELİSE DÖNGEL'İN SOKAK ORTASINDAKİ KAVGA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Son dönemlerde adı sık sık duyulan ünlü oyuncu Melisa Döngel en son olarak sokak kavgası ile gündemde. Melisa Döngel'in Arnavutköy'de bir başka kadınla saç saça baş başa kavga ettiği görüntüler cep telefonu ile kaydedildi.

MELİSE DÖNGEL İDDİALAR İÇİN "OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE" DEMİŞTİ

Melisa Döngel Arnavutköy'de sokak ortasında bir kadınla saç saça baş başa kavga ettiğine dair iddialar üzerine "Olabilir, olmayabilir de" demişti. İddiaları yalanlamayan ama doğrulamayan da oyuncuya kötü haber kısa sürede geldi. Melisa Döngel'in bir kadınla sokak ortasında kavga ettiği görüntüler sosyal medyaya düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN