Hadise eşine boşanma davası açtı! 4 aylık fırtınalı evlilik bitiyor... İşte son iddialar...

Hadise eşine boşanma davası açtı! 4 aylık fırtınalı evlilik bitiyor... İşte son iddialar...

Yaklaşık 4 ay önce Hadise bir yıldır beraber olduğu Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Hadise ve Mehmet Dinçerler birlikteliği ilk günden itibaren çalkantılı bir şekilde yürüyordu. Son olarak geçen haftalarda da Hadise'nin eşinden boşanacağı iddia edilmişti. İddialar doğru çıktı.

HADİSE BOŞANMA DAVASI AÇTI

Ünlü şarkıcı Hadise 2022 yılının mayıs ayında Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturdu. 4 aydır evli olan Hadise hakkında son bir aydır ise boşanıyor, ayrılıyor türünden iddialar gündemdeydi. Gerek Mehmet Dinçerler gerekse Hadise bu iddiaları yalanlıyordu. Ama Mehmet Dinçerler ve Hadise çiftinin arasına kara kedi girdi.

2. Sayfa programının özel haberine göre; Hadise 4 aylık evliliğini sonlandırmak için harekete geçerek boşanma davası açtı.

MEHMET DİNÇERLER VE HADİSE BİR YILDIR BİRLİKTEYDİ

Şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler bir yıllık birlikteliklerini mayıs ayında resmiyete döktü. Hadise Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen törenle Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliklerinde sıkıntılı günler yaşıyordu ve çift, sonunda alyanslarını çıkardılar.

hadise-mehmet-dincerler.jpg

HADİSE BEBEK İSTEMEDİ MEHMET DİNÇERLER RESTİ ÇEKTİ

Sosyal medyada yer alan iddialara göre: Mehmet Dinçerler eşi Hadise'den bebek istedi ama Hadise eşinin bebek istediğini geri çevirdi. Yaşanan bu anlaşmazlık sonrasında Hadise ve Mehmet Dinçerler'in arası açıldı. Ve sonunda bugünlere gelindi.

HADİSE BEBEK İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Çıkan dedikodulardan sonra şarkıcı Hadise konu hakkında açıklama yapmak zorunda kaldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise "Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber;

Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum.

Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize... Hadise" ifadelerini kullandı.

hadise-mehmet-dincerler.jpg

MEHMET DİNÇERLER'DEN DON LASTİĞİ YANITI

Hadise ve eşi Mehmet Dinçerler'in arasının bebek nedeni ile açıldığı haberlerinden sonra da Mehmet Dinçerler Twitter hesabında "Bazı insanların, insanlığa bir don lastiği kadar faydası yok.." notunu paylaştı.

En son Hadise bir programında şarkı söylerken ağladı. Bu ağlama ise tüm iddiaların üzerine tuz biber ekti. Ve nihayet "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz denirmiş", Hadise'de eşi Mehmet Dinçerlere boşanma davası açtı.

HADİSE BOŞANMA DAVASI AÇTI

2. Sayfa'nın özel haberine göre; Hadise evliliğini sonlandırmak için mahkemeye gitti ve eşi Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN