Zeki misin yoksa yaratıcı mısın? Sosyal medyada viral olan kişilik testi: Hangi yüz daha mutlu?

Zeki misin yoksa yaratıcı mısın? Sosyal medyada viral olan kişilik testi: Hangi yüz daha mutlu?

Bu teste size "Hangi yüz daha mutlu görünüyor?" sorusu sorulacak. Bu optik illüzyon kişiliğinizi ortaya çıkarabilir. Zeki misin yoksa yaratıcı mısın? İşte öğrenme fırsatınız...

Sosyal medya forumlarındaki viral test sizin kim olduğunuzu nokta atışı yaparak söylüyor. Ancak dürüstçe cevap verirseniz, bu optik illüzyon kişilik testi bir kişinin kişiliğini doğru bir şekilde test ettiğini iddia ediyor. Video, farklı insanlara farklı görünen bir optik illüzyon görüntüsü içeriyor. Optik illüzyonlar genellikle insanları kandırarak ve aldatarak zihinleriyle oynar, ancak bu özel görüntü kişiye kişiliğini anlatacaktır.

Bu optik illüzyon kişilik testinde çok basit iki resim var. Resimli testte kalkık kaşlı ve gülümsemeli bir yüzü betimleyen iki ayna görüntüsü gösteriyor.

Sosyal medyada bu testi yapan kullanıcılar "Bu gerçekten eğlenceli, ilginç bir kişilik testi" yorumunu yaptı. Sizce de hangi yüz daha mutlu görünüyor, soldaki (Resim 1) veya sağdaki (Resim 2) dürüstçe cevaplamanızı istiyoruz.

RESME DİKKATLİCE BAKIN VE HANGİ YÜZÜN DAHA MUTLU GÖRÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEYİN

Başlangıç ​​olarak, bize hangi yüzün daha mutlu göründüğünü söyleyin? Bunun için resme daha yakından bakın:

mutlu-yuz-1.jpg

SOL TARAFTAKİ YÜZÜN DAHA MUTLU OLDUĞUNU MU DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Gönderiye göre, sol yüzün mutlu göründüğünü düşünüyorsanız, o zaman daha mantıklı tarafta olabilirsiniz. Optik illüzyonlar konusunda uzman olan kişiler soldaki resmi daha mutlu olarak görenler için "Hayata karşı çok sistematik ve pratik bir yaklaşımınız var, beyniniz kalbinize hükmediyor" diyor.

mutlu-yuz-2.jpg

SAĞ TARAFTAKİ YÜZÜN DAHA MUTLU OLDUĞUNU MU DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Öte yandan, sağ taraftaki yüzün mutlu göründüğünü düşünüyorsanız, muhtemelen çok daha rahatsınız. Bu aynı zamanda kişinin sezgisel, algılayıcı ve yansıtıcı olduğu anlamına gelir. Kendinizden kaçabilecek çok canlı bir hayal gücünüz olabilir, kendinizi farklı yaratıcı yollarla ifade etmeyi seviyorsunuz.

Bazı teoriler, beynin bir yarım küresinin diğer yarısına baskın olduğunu ve bunun her bireyde farklı düşünme biçimlerine ve kişilik özelliklerine yol açtığını ortaya koymuştur.

Sol yarıküresi baskın olan bir kişinin daha mantıklı, analitik ve objektif olduğu söylenir. Öte yandan, baskın sağ yarıküreye sahip bir kişi daha sezgisel, düşünceli ve özneldir.

Bu optik illüzyon kişilik testi konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Sizce soldaki yüz mü yoksa sağdaki yüz mü daha mutlu? Yoksa sizde benim gibi iki resmin de mutsuz olduğunu mu söylüyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN