Somer şefin varisi belli oldu! Artık Masterchef’te o isim yer alacak! Bakın o kişi kim çıktı

Somer şefin varisi belli oldu! Artık Masterchef’te o isim yer alacak! Bakın o kişi kim çıktı

MasterChef Türkiye'de jüri koltuğu değişti. Mehmet Yalçınkaya,Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu’nun yer aldığı jüri üyeleri arasında değişiklik yapıldı. Masterchef'in sevilen jüri üyesi Somer Şef’in yerine gelecek isim belli oldu. İşte Somer Sivrioğlu'nun varisi…

TV8 ekranlarına sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan başlıyor. Yeni sezonda ekranda yer alacak yarışmacılar merak edilirken jüri koltuğunda da değişiklik yapıldığı duyuruldu. 14 Haziran 2023 tarihinde ekranlarda yer alacak olan yarışma için nefesler tutuldu. Sevilen jüri üyesi Somer Şef’in yerine gelecek yeni isim belli oldu. İşte Somer Sivrioğlu'nun varisi…


JÜRİ KOLTUĞU DA DEĞİŞTİ

Yayınlandı ilk sezondan bu yana heyecanla takip edilen MasterChef Türkiye'de 2023-2024 sezonunda yer alacak yarışmacılar belli oldu. All Star formatı ile ekranlara taşınacak olan yarışmanın jüri üyelerinde bir değişiklik yaptığı belirtildi. Tanıtım fragmanında Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya yer alırken Somer Sivrioğlu'nun görülmemesi de dikkat çekti. Yarışmanın jüri koltuğunda da değişiklik yapıldığı görülürken yeni jüri üyesi de merak ediliyor.

masterchef-juri.jpg


SOMER ŞEF'İN VARİSİ BELLİ OLDU

Son zamanlarda verdiği hukuk mücadelesi ile gündemde yer alan Somer Sivrioğlu 2023-2024 MasterChef Türkiye sezonunda ekranlarda yer almayacak. Somer Şef'in geçtiğimiz yıl satın aldığı restoranda yaşanan olaylar gündem olurken bir kişinin hayatını kaybetmesi de ünlü şefin başını yaktı. Restoranın istinat duvarının çökmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken Somer Sivrioğlu için de 22.5 yıl hapis cezası istendi.

somer-sivrioglu.jpg
Bir yandan Avustralya'da işleri devam eden ünlü şef Masterchef'in yeni sezonunda yer almama kararı aldı. Yerine hangi ismin geleceği merak edilirken yeni bölüm fragmanında tüm sırlar ortaya çıktı. Somer Sivrioğlu'nun yerine gelen isim Yılmaz Öztürk oldu. Geçtiğimiz yıl yarışmaya konuk olarak katılan ünlü şef yeni sezonda ekranlarda yer alacak.

yilmaz-ozturk.jpg

YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

1998 yılında meslek hayatına adım atan Yılmaz Öztürk,1999-2007 yılları arasında Türkiye'nin önde gelen otellerinin mutfaklarında çalıştı.
2012 yılında ise Alaçatı'da Şef ve işletmeci olarak kendi restoranını Kuran Öztürk, üyesi olduğu "Chaine des Rotisseurs"ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması'nda Gümüş Madalya aldı.
2007 – 2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca'da Mutfak Şefi olarak görev yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN