Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan kahreden haber! Enkaz altında kaldı! "Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor..."

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan kahreden haber! Enkaz altında kaldı! "Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor..."

Son dönemde yayınladığı yemek videolarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşarak sosyal medya fenomeni olan Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde göçük altına kaldı. Ünlü ismin kardeşi Semiha Duymaz, kardeşi Taha için yardım istedi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 04.17’de meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Sabah saatlerinde meydana gelen deprem Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da hissedilirken Kahramanmaraş yeni bir depremle sarsıldı. Kandilli Rasathanesi, saat 13.25'te meydana gelen depreminin büyüklüğünün 7,5 olduğunu açıkladı.

7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden ortaya çıkan görüntüler tüm ülkeyi yasa boğarken AFAD'tan gelen açıklama acı bilançonun ağırlaştığını gösterdi.

AFAD Başkanı, Yunus Sezer, 1014 vatandaşın hayatını kaybettiğini vurgulayarak "Buna göre an itibarıyla Kahramanmaraş’ta 191, Gaziantep’te 200, Şanlıurfa’da 27, Diyarbakır’da 41, Adana’da 43, Adıyaman’da 20, Osmaniye’de 131, Hatay’da 250 Kilis’te 13 ve Malatya’da 98 olmak üzere toplam 1014 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis’te 7003 vatandaşımız yaralanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan, Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve 31 yaşındaki golcü Cristian Atsu ile usta sanatçı Orhan Aydın'ın eski eşi ve kızı da enkaz altında kalırken bir kötü haber de sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan geldi.

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Hatay'da meydana gelen deprem ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı

TAHA DUYMAZ ENKAZ ALTINDA KALDI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Taha Duymaz'ın Hatay'da enkaz altında kaldığı öğrenildi.

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın kardeşi Semih Duymaz, kardeşi Taha Duymaz'ın enkaz altında kaldığını vurgulayarak "Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam ve eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor olduğu bölgeye. Hatay Antakya, Betonsan Bedisabuncu Okul karşısı" ifadelerini kullandı. Taha enkaz altında" açıklamasında bulundu.

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Hatay'da meydana gelen deprem ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN