Squid Game: The Challenge'ın yayın tarihi belli oldu

Yayınlandığı dönemde tüm dünyayı kasıp kavuran Squid Game, 22 Kasım'da Squid Game: The Challenge ismiyle, izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 456 gerçek insanlı ve 4.56 milyon dolar ödüllü yarışmanın ilk fragmanı Netflix'in resmi X hesabında yayınlandı.

Netflix, daha önce Kasım ayında çıkacağı açıklanan yeni reality dizisi Squid Game: The Challenge'ın ilk fragmanını yayınlayarak kesin çıkış tarihini paylaştı.

Netflix'in en çok izlenen dizisinin gerçek versiyonunda ölüm kalım meselesi söz konusu olmasa da, Squid Game: The Challenge'ta yarışmacılar televizyon tarihinin en büyük nakit ödülü olan 4.56 milyon doları kazanmak için mücadele edecek. 456 gerçek insan, sınırlarına kadar zorlanacak. Fırsatçı ittifaklar, acımasız stratejiler ve ihanetlerle kazanmak için ne kadar ileri gidebilecekleri konusunda kendilerini sorgulayacaklar. İlk resmi fragmanı izleyciyle buluşacak Squid Game: The Challenge yarışması 22 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN