Süpermen Antalya'da! Guy Ritchie ve Henry Cavill'den ilk paylaşım geldi...

Süpermen Antalya'da! Guy Ritchie ve Henry Cavill'den ilk paylaşım geldi...

Sherlock, Snatch ve The Man from U.N.C.LE gibi filmleriyle tanıdığımız ünlü yönetmen Guy Ritchie'nin yeni filmi Türkiye'de çekiliyor. Filmde başrol oynayacak olan Henry Cavill de çekimler için Antalya'da kurulan platoda bulunuyor. The Witcher'ın Rivyalı Geralt'ı ve Süpermen rolleriyle büyük bir hayran kitlesi edinen yıldız oyuncu filmle ilgili ilk kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Başrollerinde Henry Cavill ve Eiza Gonzalez'in yer aldığı "The Ministry Of Ungentlemanly Warfare" adlı filmin çekimleri başladı.

Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Guy Richie'nin yeni filmi, Antalya'da çekiliyor.

henryy.jpg

Yaklaşık iki yıl önce başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes ve Bugzy Malone'nın paylaştığı Hollywood yapımı "Operation Fortune" filminin tamamına yakınını Antalya'da çeken Ritchie, bu yıl da yeni filmi için Antalya'yı tercih etti.
henry2.jpg

ÇEKİMLER NEREDE YAPILIYOR?

Son olarak Servet Operasyonu, İntikam Vakti ve The Gentlemen filmleriyle gündeme gelen yönetmen Guy Richie'nin yeni filminin büyük kısmı Antalya'da çekilecek.

guy2.jpg

Filmin Türkiye'de çekilecek sahneleri film platosuna dönüştürülen Antalya EXPO botanik parkında ve Demre, Muratpaşa, İbradı, Konyaaltı, Kemer, Akseki, Serik, Finike, Alanya, Döşemealtı ve Manavgat gibi bazı ilçelerde çekilecek.

Yönetmen ve başrol oyuncuları ise Belek Turizm Merkezi'ndeki 5 yıldızlı otelde konaklıyor.

İLK KAREYİ PAYLAŞTI

Superman rolüyle büyük hayran kitlesi edinen İngiliz oyuncu Henry Cavill, film setinden ilk fotoğrafı paylaştı. Paylaştığı kareyi siyah beyaz efektle yayınlayan yıldız oyuncu, yönetmen Guy Ritchie'yi de paylaşımına etiketledi.

eiza.jpg

Savaş ve dram konulu tarihi film The Ministry Of Ungentlemanly Warfare'in vizyon tarihi belli olmasa da 2024 yılı içinde yayınlanacağı düşünülüyor.

Filmin başrollerinde Henry Cavill'e Eiza González, Alan Ritchson ve Cary Elwes eşlik edecek.
guy.jpg

FİLMİN KONUSU NE?

1940'lı yıllarda İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen The Ministry Of Ungentlemanly Warfare filminin konusu şöyle: "Alman ordusu, İngiliz ordusunu yenilgiye uğratmaktadır.

eiza2.jpg

Bu durum karşısında Winston Churchill, centilmen savaş kurallarını gözardı edecek bir karşı hamle yapmaya soyunur. Özel bir asker topluluğunu düşman hattının içine gizlice sızdırmak isteyen Churchill'in bu planını askerler, hayatlarını tehlikeye atarak kabul ederler. İyi yetiştirilmiş özel bir birlik haline getirilen askerler sayesinde Naziler'e karşı önemli galibiyetler elde edilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN