Survivor All Star 2025’in en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hikmet Tuğsuz, yarışmadaki performansının yanı sıra hakkındaki iddialarla da gündemden düşmüyor. Son günlerde Türkiye’ye dönüş ödül oyunundaki isteksiz tavırları ve sosyal medyada yayılan tutuklama söylentileriyle dikkat çeken Tuğsuz, büyük finale kısa bir süre kala adadan ani bir şekilde ayrıldı.
Sunucu Murat Ceylan, canlı yayında yaptığı açıklamada, “Gördüğünüz gibi Hikmet artık aramızda değil. Ailesi bizlerle iletişime geçti ve özel bir görüşme talep etti. Yapılan değerlendirme sonucunda, özel nedenlerle Survivor’a devam edemeyeceği kesinleşti. Ne yazık ki vedalaşmaya da gelemeyecek,” ifadelerini kullandı.

12 YIL 16 AY HAPİS CEZASI KESİNLEŞMİŞTİ
Gündemi sarsan bir başka detay ise Tuğsuz hakkında çıkan yasal süreçler oldu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan dosyada, Hikmet Tuğsuz’un 10 Şubat’ta hakkında verilen tutuklama kararıyla aranıyor olduğu ortaya çıktı. Ünlü yarışmacı, hakkındaki iddianame süreci devam ederken Dominik Cumhuriyeti’ne gitmişti.
45 MİLYONLUK VİLLA DOLANDIRICILIĞI VE ŞİDDET SUÇU
İddialara göre Hikmet Tuğsuz, Nisan 2023’te Antalya’da, Julia Ç. isimli bir kişinin internet üzerinden satışa çıkardığı 45 milyon TL değerindeki villasını, noter üzerinden alınan sahte vekaletname ile dolandırmakla suçlanıyor. Bu dosyada 7,5 yıl hapis cezası istenirken, bir diğer dosyada ise 20 Temmuz 2023 tarihinde Bayram D. isimli kişiyi sopayla darp ettiği ve “silahla kasten yaralama” suçlamasıyla hakkında ayrı bir iddianame hazırlandığı öğrenildi.
DOMİNİK’TEN ÇIKIŞ YAPTI, İLK DURAĞI LONDRA OLDU
Yarışmadan ani ayrılığı sonrası sosyal medyada paylaşılan bir video ile Tuğsuz'un nerede olduğu netleşti. Videoda konuşan Hikmet, "Evet arkadaşlar, yarışmadan sonra ayağımın tozuyla Londra’ya, değerli kardeşim Koca Hüseyin’in yanına geldim. 5 aydır üzerimden çıkarmadığım, benim için çok kıymetli formayı ona hediye ediyorum," dedi.
TÜRKİYE'YE GİRİŞTE TUTUKLANACAK
Adalet kaynaklarından alınan bilgilere göre, Survivor Hikmet’in Dominik dönüşü Türkiye’ye adım attığı anda tutuklanacağı ve hakkında kesinleşmiş 12 yıl 16 ay hapis cezası nedeniyle cezaevine gönderileceği öğrenildi. Ayrıca denetimli serbestlik sürecindeyken karıştığı iki ayrı olay, cezasının ertelenmesini de engelleyecek.

Hikmet Tuğsuz’un yarışmadaki vedası kadar, hakkında açılan davalar ve ceza süreci de önümüzdeki günlerde sıkça konuşulacağa benziyor. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.
Nagihan Karadere'den Survivor itirafı: "Yemek yoksa şap da yok!"
Survivor 2025'te duygusal veda! Elenen isim belli oldu: Eleme oyununda 5-1 mağlup oldu!
