Survivor All Star'ın 19'uncu yarışmacısı belli oldu

Survivor All Star'ın 19'uncu yarışmacısı belli oldu

Acun Ilıcalı, Ersin Korkut'un ardından Hakan Hatipoğlu'nun da Survivor All Star 2024'e dahil olduğunu duyurdu. Haberi sosyal medya hesabından paylaşan Ilıcalı, “Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda ‘Ben de orada olmalıyım’ dedi ve biz de seve seve kabul ettik" ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda All Star bölümleriyle ekrana gelecek olan Survivor'da kadro netleşmeye başladı. Sosyal medya hesabından yarışmacıları açıklayan Acun Ilıcalı, son olarak bir ismi daha paylaştı.

13,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından All Star kadrosunu açıklayan Acun Ilıcalı, son olarak Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun kadroda olacağını duyurdu.

'SURVIVOR'A RENK KATACAK'

Acun Ilıcalı şunları yazdı:

“Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda ‘Ben de orada olmalıyım’ dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor'a renk katacak."

dfww.jpg

HATİPOĞLU, 3'ÜNCÜ KEZ MÜCADELE EDECEK

Survivor 2015'de ki başarısı ve stratejileri sayesinde dikkatleri üzerine toplayan Hatipoğlu, Survivor'da 3'üncü kez mücadele edecek.

KADRO NETLEŞİYOR

Büyük bir merakla beklenen ve yarışmacıların SMS olmadan performansa dayalı eleneceği Survivor All Star 2024'ün kadrosunda Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Sercan Yıldırım, Damla Can, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço ve Furkan Kızılay Ersin Korkut ve Hakan Hatipoğlu yer alacak.

Daha önce iki kez Survivor'da şampiyon olan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sağlık sorunlarından dolayı kadroda yer almayacağını açıklamıştı. Turabi'nin akıbetiyle ilgili yapım şirketi ve Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN