Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor'da şampiyon Yusuf oldu! İşte Survivor 2019 büyük ödülü

Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor'da şampiyon Yusuf oldu! İşte Survivor 2019 büyük ödülü

Survivor şampiyonu belli oldu. Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmasında geçen gün, Yunan takımında Katerina Dalaka şampiyon olmuş, Türk takımında ise Seda Ocak ve Yusuf Karakaya finale kalarak Bodrum’a gitmeye hak kazanmıştı. ‘Survivor 2019 Seda mı Yusuf mu şampiyon oldu?’ sorusu ise tüm Türkiye tarafından merak ediliyor. Aylardır zorlu parkurlarda yarışarak çeşitli ödüllere sahip olan, ailelerinden uzak bir yaşam sürerek, bir nevi hayatta kalma mücadelesi veren Seda Ocak ve Yusuf Karakaya, Survivor 2019 şampiyonluğu için karşı karşıya geldi. Peki Survivor şampiyonu bu yıl kim oldu? Survivor büyük ödülü kim kazandı? Survivor ödülü ne? Survivor’da şampiyona ne ödülü verilecek? Survivor Seda Ocak mı şampiyon oldu? Yoksa Yusuf Karakaya mı? İşte Survivor 2019 şampiyonuna dair aradıklarınız…

Türkiye, aylardır büyük heyecan yaşayarak takip ettiği Survivor 2019 yarışmasında şampiyon açıklandı. Pazartesi akşamı saat 20:00’de başlayan Survivor 2019 Bodrum büyük finalinde halkın oylamasının ardından Survivor 2019 şampiyonu belli oldu. Survivor izleyicileri, ‘’Survivor şampiyonu kim oldu, Survivor Seda mı, Yusuf mu şampiyon oldu? Survivor büyük ödülü kim kazandı? Survivor ödülü ne? Survivor’da şampiyona ne ödülü verildi?’’ gibi detayları merak ediyor. Survivor 2019 Yunan takımında Katerina Dalaka’nın şampiyon olmasının ardından gözler Yusuf Karakaya ve Seda Ocak’a çevrilmişti. Bu yıl ilk defa Kıbrıs yerine Bodrum’da gerçekleştirilen Survivor 2019 büyük finalinin ardından şampiyon belli oldu. Peki Survivor’da kim şampiyon oldu? Survivor ödülü ne? Survivor 2019 Seda mı, Yusuf mu şampiyon oldu? İşte Survivor 2019 ile ilgili detaylar…

SURVİVOR 2019 ŞAMPİYONU İÇİN TIKLAYIN

SURVİVOR 2019 ŞAMPİYONU KİM OLDU? SEDA MI, YUSUF MU?

Survivor 2019 şampiyonu, bu akşam yapılan SMS oylamasının ardından belli oldu. Akşam 20:00’de başlayan programda Yusuf Karakaya, Survivor 2019’un şampiyonu oldu.

SURVİVOR 2019 FİNALİ BODRUM KALESİ'NDE

Survivor 2019 büyük finali bu defa Kıbrıs yerine Bodrum'da yapılacak. Survivor'ın final bölümü de bu akşam yayınlanacak. Seda Ocak ya da Yusuf Karakaya, SMS oylarının ardından Survivor 2019'un galibi olacak.

İŞTE TÜM YILLARDA SURVİVOR KAZANANLARI...

SURVİVOR 2005 BÜYÜK MACERA'YI UĞUR PEKTAŞ KAZANDI

Survivor, 2005 yılında ilk kez yayınlandığında Ahmet Utlu tarafından sunulurken, yarışma yalnızca on üç bölüm ekranlarda kalabildi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Survivor'da takımlar Kuzey ve Güney olarak ikiye ayrılmıştı. Survivor Türkiye Büyük Macera programının kazananı ise Uğur Pektaş oldu. Pektaş, bugünlerde yayınlanan ve Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi olma özelliğini taşıyan Arka Sokaklar'da Murat Komiser karakterini canlandırıyor.

SURVİVOR 2006 TÜRKİYE-YUNANİSTAN YARIŞMASINI SEDA DURMUŞLAR KAZANDI

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunmaya başladığı ilk Survivor programında takımlar bu kez Türkiye-Yunanistan olarak düzenlendi. Survivor 2006 yarışmasını kazanan Derya Durmuşlar da 250 bin euronun sahibi oldu. Ancak ikinci sezonun şampiyonu olan Derya Durmuşlar, 2011'de Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde motorsikletiyle yaptığı kazanın ardından hayata veda etti.

SURVİVOR 2007'DE ASLANLAR VE KANARYALARIN GALİBİ: TANER ÖZDEŞ

Yine Show TV'de yayınlanan Survivor 2007 yarışmasında bu kez Galatasaray ve Fenerbahçe'de top koşturmuş isimler karşılaştı. Şampiyon da Kanaryaların lideri Taner Özdeş olurken, Özdeş daha sonra All Star'da ter döktü. 2007'nin şampiyonu olan Özdeş, 2015'te Survivor'ın altıncı haftasında yarışmadan elendi.

SURVİVOR 2010 KIZLAR-ERKEKLER YARIŞMASINI MERVE OFLAZ OLDU

Bu dönem yapılan yarışma, 45 gün sürmesinin ardından tamamlandı. Acun Ilıcalı'nın bir başka programı 'Var Mısın Yok Musun' yarışmacılarının yarıştığı ve Kızlar-Erkekler olarak ikiye ayrılan programda Merve Oflaz ile İhsan Tarkan, finale kalabildi. Şampiyon Merve Oflaz olurken, Merve All Star'da yarıştı, fakat adada uzun süre kalamadı. Oflaz da Arka Sokaklar dizisine girmeyi başardı.

SURVİVOR 2009 ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER YARIŞMASINI DERYA BÜYÜKUNCU KAZANDI

Tamı tamına 197 bölüm izleyicisiyle buluşan Survivor 2009 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının galibi, millî rekortmen yüzücü Derya Büyükuncu olurken, Nihat Doğan 2'nci, Taner Tolga 3'ncü, Taçmin Tümer de 4'ncü oldu.

SURVİVOR 2012 ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER 2

500 bin TL için yarışan Survivor'ın rekor üstüne rekor kıran bölümünde şampiyon, Nihat Alptuğ Altınkaya olmuştu. Altınkaya da Söz dizisindeki başarılı oyunculuğuyla izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

SURVİVOR 2013 ÜNLÜLER - GÖNÜLLÜLER 3

Survivor 2013 yarışmasında Hilmi Cem İntepe, birinci olurken, Doğukan Manço SMS oylarıyla kaybetmişti. Yarı finalde Ümit Karan, çeyrek finalde Murat Ceylan elenirken, onun öncesinde de Cengiz Coşkun yarışmaya veda etmişti.

SURVİVOR 2014 ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER 4

Survivor 2014 yarışmasında 'Turbo Turabi efsanesi'nin başlangıcı olan bu seride, Turabi Çamkıran, yarışmayı birinci bitirmiş, aldığı büyük ödüle de hiç dokunmadan ailesine vermesi büyük sükse oluşturmuştu. Turabi, bundan sonra da kazanacağı bütün ödülleri ailesine verecekti...

SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONUU: TURABİ...

Hemen hemen her sezon izleyicilerin yoğun ilgisi nedeniyle zirveden inmeyen Survivor programında bu seride çok önemli isimler yer aldı. Gönüllülerde; Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Hasan Yalnızoğlu, Ece Begüm Yücetan, Sahra Işık, Bozok Gören, Özlem Çalın, Nadia Zagli, Seda Aktuğlu, Duygu Çetinkaya ve Taner Özdeş yarışırken, Ünlüler de de Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Doğukan Manço, Berna Canbeldek, Anıl Tetik, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Almeda Abazi ve Fulya Keskin oynamıştı. Turabi, burada da şampiyon olurken, Merve Aydın, ikinci oldu.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLERİN GALİBİ: ÇAĞAN ATAKAN

Survivor'ın 2016 yılında yayınlanan yarışmasında sezonun şampiyonu Çağan Atakan Arslan olurken, Serkay Tütüncü 2'nci, Damla Can 3'ncü, Semih Öztürk 4'ncü, Nagihan Karadere 5'nci, İbrahim Giydirir 6'ncı oldu. Serkay Tütüncü İnsanlık Suçu'nda, Semih Öztürk şimdilerde Bahtiyar Ölmez'de, Çağan Atakan Arslan da Söz'de izleyicinin karşısına çıktı.

SURVİVOR 2017 ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLERİN KAZANANI OGEDAY OLDU

Geçen sezon yayınlanan ve Sabriye Şengül İlhan Mansız, Sema Apak, Serhat Akın, Adem Kılıçcı ve Ogeday'ın yarıştığı programda Adem ile yarışan Ogeday, yarışmanın galibi oldu.

SURVİVOR 2018 YARIŞMASINI ADEM KAZANDI

Survivor'da final dörtlüsü Adem, Anıl, Hilmicem ve Nagihan olarak belirlenirken programın ikincisi Nagihan, üçüncüsü Anıl, dördüncüsü Hilmicem ve şampiyon da Adem oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN