Survivor yangın yerine döndü! Turabi ve Hakan arasında büyük kavga, asıl kıyameti Acun Ilıcalı kopardı

Survivor yangın yerine döndü! Turabi ve Hakan arasında büyük kavga, asıl kıyameti Acun Ilıcalı kopardı

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor yangın yerine döndü! Turabi ve Hakan Hatipoğlu arasında büyük kavga! Asıl kıyameti ise Acun Ilıcalı kopardı! İşte ayrıntılar...

Televizyon dünyasının fenomen yarışması 'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Ödül oyununda yaşanan gerilim, özellikle Merve Aydın'ın sinir krizi ve Turabi ile Hakan arasındaki tartışma ile doruğa ulaştı.

Ödül oyununda Seda Ocak'la yarışan Merve Aydın, mağlubiyet sonrasında büyük bir öfke patlaması yaşadı ve adaya geçtiklerinde herkesle konuşacağını açıkladı.

ACUN ILICALI'DAN SERT TEPKİ

turabi-hakan-kavga-1.webp

Gizem Memiç ve Seda Aktuğlu'nun yarıştığı esnada Turabi ve Hakan arasında yaşanan gerginlik, oyuna ara verilmesine neden oldu. Acun Ilıcalı, yaşananlardan rahatsızlık duyduğunu belirterek Hakan ve Turabi'ye sert bir şekilde müdahale etti.

Ilıcalı, Hakan'a dönerek, "Sizlerden beklediğimiz, böyle oyun oynanırken, böyle bir ihlal olursa, o oyunu bitirirsin sonra bunun hakemi var. Belki itirazda bulunabilir ancak tansiyonu düşürmemiz lazım. Kendi yaptığımız şeyi başkası yaptı diye ortamı germeye gerek var mı? Yok." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN