Survivor'da herkesi ayağa kaldıran diskalifiye! 2 isim adadan kovuldu

Survivor'da herkesi ayağa kaldıran diskalifiye! 2 isim adadan kovuldu

Türkiye kadar Yunanistan'da en çok izlenen yarışmalar arasında olan Survivor, diskalifiye haberiyle gündeme bomba gibi düştü. Yunanistan'da çekilen Survivor All Star yarışmasında elenen o isi adeta ülkeyi ayağa kaldırdı. Bakın neden kovuldu?

Çok sayıda ülkede çekilen Survivor, Türkiye kadar Yunanistan'ın da en çok seyrettiği yarışmalardan biri. All Star'ın çekildiği yarışmada 2 kişi diskalifiye edildi. İzleyenlerin ise büyük tepkisine neden oldu. Adadan gönderile nedenleri ise hayretlere düşürdü.

ada.jpg

SURVİVOR ADASINDAN 2 DİSKALİFİYE

All Star formatının yayınlandığı Yunanistan'da herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Yarışmacılardan Asimina Chatziandreou ve Katerina Dalaka'nın diskalifiyesi ülkede büyük yankı uyandırdı.

survivor.jpg

DİSKALİFİYE NEDENİ "YOK ARTIK" DEDİRTTİ

Adaya cep telefonu soktukları ortaya çıkan iki isim hemen yarışmadan gönderildi. Katerina Dalaka 2019 şampiyonu olduğu bilinirken, Asimina Chatziandreou ise en çok desteklenen isimler arasındaydı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN