Survivor'da yarışmacıları seyirciler seçecek

Survivor'da yarışmacıları seyirciler seçecek

Milyonların merakla beklediği ekranların fenomen yarışması 'Survivor' ile ilgili Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir açıklama geldi.

O Ses Türkiye'de Survivor'ın bu yıl Türkiye ile Yunanistan'ın yarışacağını söyleyen Acun, her iki ülkede de yarışmanın aynı anda ekrana geleceğini söyledi.

Survivor 2019 mücadelesi bu yıl Türkiye ile Yunanistan arasında geçecek. TV 8'de yayınlanan Yılbaşı Özel O Ses Türkiye'de yılın sürprizini açıklayan Acun, programın her iki ülkede de aynı gün ekrana geleceğini söyledi.

SEYİRCİ KARAR VERECEK

Acun Ilıcalı, bu sezon Türkiye-Yunanistan mücadelesine sahne olacak Survivor'ın yarışmacılarına seyircilerin karar vereceğini açıkladı. İnternette bir anket açtıklarını açıklayan Ilıcalı, orada seyircilerin verdiği oylarla yarışmacıları seçeceklerini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN