Survivor'daki Sahra - Nagihan kavgasının perde arkası aralandı! Acun resti çekti! Sahra ve Nagihan diskalifiye mi olacak?

Survivor'daki Sahra - Nagihan kavgasının perde arkası aralandı!  Acun resti çekti! Sahra ve Nagihan diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star yayınlandığı günden beri yarışmada yaşanan olaylar gündemden düşmüyor. Son olarak programa Sahra ve Nagihan Karadere arasında yaşanan kavga damga vurdu. Kavga görüntüleri yayınlanmazken, sosyal medyada kavganın nedeni büyük merak uyandırdı. "Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar?" diyen Nagihan ve Sahra arasındaki kavganın nedeni merak edilirken Hasan Can Kaya'daki cinsel hayat itirafı gündeme geldi..

RENGİN UĞUR

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star 2024 ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Sahra Işık ve Nagihan Karadere arasında yaşanan kavga büyük ses getirdi. Acun Ilıcalı, “Özel hayat konusunda çok ciddi sözler olduğunda biz bu görüntüleri yayımlamak istemedik. Prodüksiyon olarak çok üzüldük” dedi.

sahra.jpg

KAVGANIN NEDENİ KONUŞANLAR'DAKİ İTİRAFI MI?

İzleyiciler "Nagihan ve Sahra neden kavga etti?" sorusunun yanıtını merak ederken, sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bu iddialardan biri de fenomen Ata Benli'nin paylaştığı Hasan Can Kaya programında yaşananların kavgaya sebebiyet verdiğiydi.

İddiaya göre; Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar adlı programında cinsel hayatına dair konuşan Nagihan’a Survivor’da Sahra, "Sen bilmem ne bilmem ne yapıp ekranlarda anlatan kadın Survivor’da kimseye örnek olamazsın" dedi. Sahra’nın cümlelerin ardından ikilinin arasında arbede yaşandı.

nagihan.jpg

NAGİHAN KONUŞANLAR'DA NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz yıl Hasan Can Kaya'nın EXXEN'de yayınlanan programına katılan Nagihan, eski erkek arkadaşının sürekli kendisini aradığını anlatmıştı. Nagihan Karadere, 'Yaşadığı her ilişkide, ten uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Bana istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum' demişti. O dönem Nagihan'ın bu açıklamaları magazin gündeminde geniş yer bulmuştu.

"BENİ ELEYİN" ÇIKIŞI

Öte yandan dün akşamki konseyde Nagihan yaşananlarla ilgili, "Bazı şeyleri bilmiyorsunuz, anlatamıyorum, konuşamıyorum. Benim özel hayatımı neden dile getiriyorlar. Özel hayata giriyorlar. Kendilerinin söyledikleri akla hayale almayacak şeyler. İsterseniz beni eleyin ceza verin. Ben her şeye razıyım." diyerek gözyaşlarını hakim olamadı.

acun.jpg

ACUN ILICALI NAGİHAN'IN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADI

Bunun üzerine Acun Ilıcalı ise, "Gösterdiğin çirkin tavırları gözümün içine baka baka meşrulaştırmaya çalışıyorsun. Benim açımdan gösterdiğin tavır benim açımdan, 'Bana böyle dendi ben de bunları yaptım' diyorsun. Kimsenin kimseye hakaret etme şansı yok." dedi.

Acun Ilıcalı, konseyde Nagihan'ın Hakan'a yaptığının da kabul edilemeyeceği söyledi. Ilıcalı, buna karşılık Nagihan'ın 2 ödülden yararlanmayacağını, geleceğe dair Nagihan'ın sinirlerine hakim olup olamayacağını düşünmesini söyledi.

nagsgh.jpg

SAHRA IŞIK NEREDE?

Survivor All Star'ın 19. bölümündeki ada konseyinde mavi takımdan Sahra yer almadı. Acun Ilıcalı yaşanan olayın ekrana getirilmediğinin altını çizerken, Sahra Işık'ın nerede olduğunu veya neden konseyde bulunmadığına dair açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN