Tam temizlemeyen bulaşık makinesini düzeltmek meğer bu kadar kolaymış! Tamirciye boşuna para vermeyin

Tam temizlemeyen bulaşık makinesini düzeltmek meğer bu kadar kolaymış! Tamirciye boşuna para vermeyin

Bazı durumlarda bulaşık makinesinden çıkan bulaşıkların kirli olabiliyor. Böyle bir durumda bulaşık makinesi temizliğinde bazı hataları gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Makinadan bulaşıkların kirli çıkmasını engellemek aslında oldukça kolay. İşte, bulaşık makinesinden temiz çıkmayan bulaşıkların nedeni…

Bulaşık makinesi, her evin en temel eşyalarından biri. Bulaşıkların her zaman tertemiz ve pırıl pırıl çıkmasını sağlayan bulaşık makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Bulaşık makinesinin bakımı da büyük önem taşıyor.

BULAŞIK MAKİNESİ TEMİZ YIKAMIYOR NE YAPMALIYIM?

Eğer bulaşık makineniz temiz yıkamıyorsa, makinedeki fıskiyeleri kontrol etmek gerekiyor. Bulaşık makinenizin bulaşıkları tertemiz ve pırıl pırıl çıkarmasını istiyorsanız, fıskiyelerin tıkalı olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Fıskiyelerde zaman içerisinde yemek artıklarından kaynaklı tıkanmalar meydana gelebilir.

BULAŞIK MAKİNESİ NEDEN TEMİZ YIKAMAZ LEKE BIRAKIR?

Aynı zamanda suda bulunan kireç nedeniyle de fıskiyelerde tıkanıklık olabilir. Bu nedenle bulaşıklarınızın kirli çıkmaması için, zaman zaman fıskiyeleri kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca bulaşık makinesi filtresinin temizliğini de aksatmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN